Хората, които бяха недоволни от работата на Любо Пенев и го изгониха от националния отбор, сега възроптаха невъздържано и срещу Ивайло Петев. В медиите вече като заместници на Петев се тиражират имената на Красимир Балъков, Димитър Димитров-Херо и Георги Дерменджиев. Дали някой им подсказва или те се опитват да налучкат, не я ясно. 
Президентът на „Славия“ и член на Изпълкома Венцислав Стефанов пък направо засенчи и най-чутовните герои от различните тв риалитита. 
„На Попето умственият багаж е като на врабче“, заяви Стефанов пред „Меридиан Мач“ по адрес на Ивелин Попов.
Ивайло Петев пък бил роден в село, което приличало на „буренак“!
Грозно и отвратително!
И много тъжно, че българският футбол се управлява от ей такива „изискани“ господа. Нима утре изпълкомаджиите ще поискат от националите да уважават селекционера, който и да той? На какво отгоре и как да стане при подобна словесна помия? 
С такава лошотия и уличен език няма как да стигнем далеч - и като общество, и като футбол! И доникъде не сме стигнали. По-зле става.  
Който и да наследи Петев, няма да залепи в скоро време счупената стомна, защото България не разполага със стойностни футболисти. Признаха си го момчетата - от Дяков до Попов - след мача с Италия: „Толкова можем! Нямаме класа!“
А защо не могат да са равнят със силните? На този въпрос трябва да отговарят не само те, а бърборковците с мозък, по-голям от този на врабчето, които от години държат футбола в блатото на корупцията, уредените мачове и съсипията.