Промото на тази седмица, звучи горе-долу така: ”Запознайте се със Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 година. То е “бременно” със суперсюрпризи, но е ... “непорочно” ...” При това изненадите, може да не дойдат точно от посоката, която допускаме, а по линията на войнствени, вироглави, амбициозни и арогантни фигури, готови на всичко, за да покажат на другите, а най-вече на себе си - кой е шефът!Очевидно сюжетът на седмицата от 7 до 13 септември ще бъде готин, но и оплетен. Дали в края на този период (13 септември, неделя) ще акостираме леко и плавно в подножието на едно наелектризиращо и сияйно Ново Начало в Живота, или ще “куцукаме” след поредната също наелектризираща, но мимолетна делова, бизнес или романтична авантюра, зависи от собствената индивидуална проницателност, далновидност, находчивост и ... светкавично чувство за хумор. След 13 септември 2015 г. нещата в живота няма да са същите. Слънчевото затъмнение от 13 септември, неделя, настъпващо 09:41 ч. (българско време), активиращо двадесетия градус на Дева, определено маркира житейската арена, която ще изисква светкавично въвеждане на повече ефективност, прецизност и реорганизиране. Посланието на Затъмнението е: чрез с голямо упование в себе си, хладнокръвно и обръщайки внимание и на малките детайли, да постигнем неочаквано големи резултати и успехи! 

Внимание! Особеното на Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 г. е, че то изисква задължително Пречистване на Съзнанието и освобождаване на място за неочаквано нахлуване в живота на отдавна жадувани Промени. Неслучайно наблягам на необходимостта от Пречистване на Съзнанието, не само защото Затъмнението е в Дева, а най-вече поради абсолютно прагматични съображение – може би вече сме установили, че животът като бумеранг може да връща към нас мислите, които сме “метнали” към света. Защото често през всеки Божи ден, бил той и най-страхотният, най-прекрасният, ние се състезаваме масово в дисциплината “мятане, хвърляне на мисли”... които не само са остри като копия, но и за по-сигурно поразяване на “целта”, са напоени, намазани с ... ожесточение, гняв, омраза, ярост и прочие негативен словесен арсенал, предназначен за сломяване и съкрушаване на противника... Особено по форумите се забелязва как познати или непознати, но изявени фигури – артисти, политици, бизнесмени, спортисти и т.н. бързо биват превръщани в лични врагове. Убийствени слова не е изключено да се леят безконтролно, забравяйки, че модерната психология твърди, че това, което не харесваме и не одобряваме у другите всъщност са ... собствените недостатъци, които щедро и с охота приписваме и откриваме у другите. Опасното е, че “изстрелвайки” отрицателни мисли в пространството, Животът подобно на бумеранг, може да връща обратно към хората негативната енергия на тези мисли под формата на орицателни случки и събития – инциденти, пътно-транспортни произшествия, природни катаклизми. Дори справедливото възмущение, което ни обзема, при явно фрапиращо нечестни ситуации, може да генерира и да привлече още от същото (още отрицателни обстоятелства)! 

Иначе казано - посланието на Слънчевото затъмнение в Дева е категорично: Нека да Пречистим Съзнанието, респективно езика, с който ежедневно общуваме. Нека да го заменим с повече уважение към човешкото достойнство, към Божествената искра, която е отредена за всеки човек. И тогава може да очакваме ... чудеса. Добри чудеса! Да! Ако пречистим мислите, езика, има условия за Добра Сполука! Иначе - може да има изненади – и то от негативните. Предупреждението на звездите, че около 13 септември 2015, с обхват на действие около 7 денонощия преди и след тази дата, има повишена опасност от пътно-транспорни произшествия, може да прозвучи тривиално... А не трябва! В дните около това Слънчево затъмнение има по-голяма от обикновено вероятност за технически аварии, за проблеми с компютрите, за аварии, за спортни травми, за пожари, за неочаквани промени в маршрутите и разписанията на превозните средства от всякакви видове транспорт. Слънчевото затъмнение от 13 август може да се нарече с думата “Сензация”. Сензации могат да се проявят в сферата на политиката, науката, високите технологии, квантовата физика, астрономията, автомобилостроенето, медиите, личния живот на известните и богатите.

Новините за неочаквани разводи, раздели, годежи или бракове ще са повече от обичайното. Изключително многобройни ще са новостите, интригите, прелюбопитните уволнения и назначения в печатните и електронните медии! Като при някои от медиите могат да възникнат и внезапни финансови усложнения! 

Внимание! По принцип периодите на Слънчево и Лунно затъмнение са много мощни моменти, когато човек наистина може да промени и да подобри живота си към по-добро, независимо дали ще избере да действа веднага или малко ще поизчака. В миналото Слънчевото и Лунното затъмнение са предизвиквали боязън, притеснения и тревожни емоции, както сред коронованите персони, така и сред електората. Днес интерпретацията на тези астрономически явления е освободена от съкрушителна негативна символика, като на предна позиция е изведена тяхната мощ. Специално Слънчевото затъмнение е подходящ момент за поставяне на Ново Начало – стартиране на нов проект, реализация на мащабна идея. Желанието за нещо ново трябва да е много силно и голямо. 

Ако човек не е сигурен, че силно желае Промяната, по-добре е да изчака с действията си поне 2-3 дни след 13 септември 2015. С други думи, при непреклонна вътрешна убеденост и увереност в благоприятно развитие на намерението, може да се действа мощно на 13-14 септември. Мъдреците препоръчват на 13 септември, неделя в 09:41 ч. да изпратим мислена “поръчка към Вселената”, свързана със сбъдване на наши съкровени желания. Може да останете приятно изненадани от резултатите!

Внимание! За хората с по-чувствителна психика е препоръчително поне една седмица (за някои дори и две седмици) преди и след 13 септември 2015 да не предприемат нови начинания и да не вземат импулсивни решения за генерални и съдбовни житейски промени. Има и някои схващания, че по време на затъмнения се случват кармични събития. Това принципно зависи от личния, прогресивния и слънчево-дъговия хороскоп на конкретния човек, както и от неговото ниво на духовно развитие. Със сигурност поне 7-10 денонощия преди и след затъмнението на 13 септември 2015 може да се наблюдава едно компресиране и интензифициране на събитията, едно почти осезаемо завихряне на енергията. Това може да ни принуждава да вземаме решения да действаме и да се променяме. Важно! Затъмнението от 13 септември 2015 г. носи неочаквани, непредсказуеми – понякога бляскави, понякога – шокиращи, разтърсващи, удивляващи предизвикателства и изненади.

ОВЕН
Искрящи и звънтящи! Сексапилът на Овните през тази седмица е неустоим. Във вторник, 8 септември, и в сряда, 9 септември са възможни неочаквани и вълнуващи романтични приключения и завоевания. Съдбата обича дръзките, независимите, свободомислещите. Участието Ви в различните игри на късмета може да се увенчае с 
голяма сполука. Фортуна ще бъде особено благосклонна за родените 21-31 март, най-вече във вторник и сряда (8 и 9 септември). Сега притежавате в изобилие физическа и нервна енергия, която ще се излива навън в благородни инициативи, неочаквани и чудесни нови рекламни споразумения. През цялата седмица ще смайвате деловите и личните партньори с оригинални идеи, брилянтна интуиция, великолепен късмет, непредсказуеми, силно вдъхновяващи, увличащи и наелектризиращои действия, както по отношение на бизнеса и кариерата, така и в Любовта и сделките. Внимание! Поривът Ви към Новото, различното, авангардното, към Свободата сега е много силен. Това може да подложи на излишен риск някои от връзките Ви! Имайте предвид, че промените, направени през тези дни ще оказват продължителен ефект. От 7 до 20 септември обърнете по-голямо внимание на здравето – направете си програма за повечко спорт в ежедневието. Помислете за домашен любимец. Обмислете евентуалните ремонти. Дръжте егото под контрол и задълбочете и укрепете взаимоотношенията с шефовете или с оригинални и ентусиазирани делови партньори.

ТЕЛЕЦ
Могъщи като секвоята! В отношенията си с фигурите от близкото служебно, официално или роднинско обкръжение ще проявите за пореден път решителност и непоколебимост при
прокарване на своите планове и намерения. Желанието Ви с амбиция и воля да държите под контрол всяка ситуация може Ви донесе неочаквани “удари под кръста” от напористи недоброжелатели, които няма да се спират пред никакви непозволени средства, за да Ви извадят от равновесие или да Ви дискредитират пред Ваши по-авангардно мислещи чуждестранни делови партньори. При някои от Вас, особено при родените след 13-15 май са възможни моменти на лошо настроение, емоционална разстроеност. Това може да Ви направи свадливи и да Ви въвлече в семейни раздори. Сякаш служебните и социалните Ви усложнения напоследък са малко, та затова към тях може да се добавят и всевъзможни семейни свръхнапрежения, особено по линията на младата роднинска генерация. Важно! Ако потискате твърде много гнева си, към вторник и сряда могат да възникнат внезапни здравословни дискомфорти. Не са изключени неочаквани разправии с децата и личния партньор. Условия за подобни ситуации ще има в неделя, 13 септември, особено ако рожденият Ви ден е в рамките 6-16 май! Хубавото е, че Венера от 6 септември тръгва в директна посока на видимото си движение по небосвода. По този начин постепенно благополучието, финансовите и романтичните успехи отново с пълна сиила ще се завърнат в живота Ви. Още на 23 септември отново ще усетите, че сте сред любимците на Фортуна.

БЛИЗНАЦИ
Удивително изобретателни! Близнаците през тази седмица, особено във вторник и сряда, 8 и 9 септември, смайват с остроумни решения на важни въпроси. Думите Ви са колоритни, завладяващи, правдиви и попадащи право в “десетката на проблемите”. Всъщност, макар да сте твърде независими, през тази седмица показвате, че сте отлични приятели и че на Вас може да се разчита. Понякога може да сте прекалено спонтанни и гъвкави, но като цяло упорито следвате набелязаната цел. На някои по-консервативни фигури им е доста трудно да следват бързите промени, които често предприемате.Но един по-безпристрастен и обективен поглед може бързо да установи, че съществуват обективни основания за всяка промяна, която предлагате. Няма да се поколебаете да наложите своето – ако не може с добро, ... по другия начин. През тези дни мисълта Ви наистина е светкавична. Това Ви прави нетърпеливи и дори агресивни към по-бавните “реотани”. Те пък може да Ви го върнат, упреквайки Ви в непостоянство. Всъщност, Вие сте тънки ценители на Познанието и отлично знаете, че след 17 септември 2015 г (а дори и по-рано) чак до 10 октомври колкото и да се бърза, плановете и намеренията може по-бавно и трудно да се реализират, 
заради “царството” на ретроградния Меркурий. Той може да ни донесе от 17 септември до 9 октомври 2015 г. поредните порции хаос по пътищата, недоверие и недоразумения с делови или лични партньори и по-добри решения и отговори на заплетени житейски сътиуации, които ще се разплетат след 9 октомври. През тази седмица по отношение на общуването и пътуванията Близнаците са много настъпателни, създавайки впечатление, че прекалено много спорят и едва ли не постоянно се заяждат. Истината е, че във вторник и сряда, 8 и 9 септември, Близнаците няма да се поколебаят открито да изразят мисли, които другите биха предпочели да премълчат. Съветът на звездите е да го правят по-тактично, защото това, което предлагате, е ценно и полезно! Е, най-вероятно няма да го направите по най-дипломатичния начин. Така ще съберете допълнителен горчив опит докъде води прекалената откритост. Сега събитията са твърде “сгъстени”. Това може да провокира известна словесна безцеремонност и прямота. Ако решите, можете да бъдете безмилостни и опасно съкрушителни при употребата на словото. Някой може да се разгневи, да не Ви остане длъжен и ... на 9 и 10 септември могат да “пламнат сериозни словенни пожари” или конфронтации, които бързо да ескалират до точката на скъсване на делови или лични връзки. Подобен сценарие е възможен, но може би е неудачен. По-добре се фокусирайте върху събития, непосредствено свързани с неотложни домашни или служебни проблеми. Има условия за реорганизации на дома или работното място. Не са изключени премествания, целящи подобрения на най-близкото лично пространство. При някои Близнаци може да протичат събития с изнасяне от жилището или нанасяне в дома на съквартирант или роднина. Иначе казано, условията или обстоятелствата могат да изискват промени в домакинството, в служебен или в личен план. Очертава се прекалено сгъстяване на неочаквани събития през тази седмица. Така или иначе, периодът ще Ви позволи да се справите успешно с неочаквано възникнали семейни или служебни въпроси. Едно е сигурно: компанията Ви тази седмица е вълнуваща. За другите Вие сте загадка, изненада, и всъщност им носите отдавна жадуваната Промяна и Обновление.

РАК
Раците са царе в постигането на мащабни и трудни професионални или лични цели. Този талант Ви е толкова присъщ, че е почти подсъзнателен. Когато имате предизвикателна цел в съзнанието си, която ще Ви донесе по-голяма стабилност (в случая – финансова), Вие непрекъснато сте нащрек за възможностите, които биха улеснили реализацията на по-големи материални, финансови придобивки, както за институцията, организацията или компанията за която работите, така и в личен план. По-високите печалби на фирмата, пряко или косвено генерират и по-високи лични доходи. И в тази връзка, със сигурност във вторник и сряда няма да пропуснете неочаквано щедрите дарове на Фортуна, която чрез бизнес сътрудничеството Ви с ентусиазирани, решителни и оригинални делови партньори, Ви осигурява по-голяма популярност, по-престижни социални позиции, а в дългосрочен план – ръст на печалбите. С други думи, през тези дни, особено във вторник и сряда, 8 и 9 септември, Животът неочаквано Ви се усмихва, осигурявайки Ви едновременно две неща, за които копнеете: уважението на другите, признанието им за благородството на Вашите саможертви; получавате и чудесна сделка, обещаваща повишение на печалбите в дългосрочен план. Добре известно е, че Раците притежават превъзходен усет за печеливши и оригинални бизнес стратегии, както и за печеливши инвестиции. Ще бъде проява на далновидност от Ваша страна, ако още през тази седмица задълбочите деловите контакти с авангардните си нови делови партньори. Подкрепяйки техните иновативни и дръзки предложения, Вие укрепвате собствените си професионални позиции. Това е от голямо значение, предвид категоричните реорганизации, които се очертават в работата Ви през октомври. Иначе казано, проявявайки уважение, внимание, подкрепа и съпричастност към оригиналните бизнес идеи на Вашите нови дръзки делови партньори, Вие автоматично инвестирате в своята по-голяма финансова стабилност.

ЛЪВ
Бляскавите Лъвове обичат да бъдат в центъра на вниманието и да получават уважение и почит, съответстващи на техния царствен знак. Вашите съзидателност и силен творчески дух, брилянтни организационни, делови и ръководни качества ще се проявят по изключително мощен начин, който за пореден път ще предизвика възхищението и уважението на другите. Лъвове, Фортуна не само през тази седмица, а и през следващите шест месеца е на Ваша страна. Това означава, че участието Ви в разнообразни игри и лотарии има всички изгледи да се превърне в радостно и запомнящо се преживяване. През последните две години и половина, както и през август 2015 някои Лъвове може да са преминали през сериозни изпитания и напрежения. Очевидно добре са издържали житейските изпити и сега Съдбата е намислила да ги компенсира и да ги зарадва с големи финансови, материални и духовни придобивки. Лъвове, Слънчевото затъмнение подчертава и насочва вниманието Ви към материалните ценности, финансовия статус, недвижимата собственост, като Ви подтиква да проучите цялостното си отношение към парите. Хубаво е да си припомняте, че финикийските знаци са резултат, следствие, но те не са Изворът на Благополучието. Източникът на Изобилието е Създателят, който винаги е навсякъде около нас и вътре в нас. Именно Бог е пищното, непрестанно изобилие, винаги присъстващата богата субствнция на Вселената. Този Източник на безкрайното благоденствие, който осигурява всичко е индивидуализиран чрез всеки човек. Той е реалността, изворът, който винаги тече и носи нашите приходи. Скъпи Лъвове, парите са следствие. Когато се съсредоточите върху следствието, Вие може да забравяте причината. А когато забравите причината, следствието започва да отслабва (респективно доходите – парите – намаляват). Когато, прекрасни Лъвове, съсредоточите вниманието си върху получаването на повече пари (нещо, което ще бъде приоритет за Вас поне до месец март на 2016 г.), Вие може без да искате да прекъснете връзката си със своя Приток на снабдяване. Звездите твърдят и настояват (особено Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015), че е добре да преразгледате идеята, че само парите са Вашият източник, Вашата подкрепа, Вашата сигурност и безопасност в живота. Това не са само парите – това е Бог, Създателят на Всичко, Което е! Искате повече пари и благоденствие в своя живот, драги Лъвове? Ще ги получите, разбира се! Достатъчно е да префокусирате вниманието си от Съзнание за следствието (материално, пари, имоти) към Съзнание за Причината (духовното). Мъдреците твърдят, че ако умът е съсредоточен в следствието (пари, вещи), човек прекъсва потока. Независимо от притесненията и страховете за Вашите финанси, блестящи Лъвове, най-добре преместете ума си от материалните притежания и се съсредоточете върху огромното изобилие, което може да Ви даде Божественото присъствие и Божественото Съзнание във Вас. И естествено (по Ваша преценка, разбира се), добре е да му дадете шанс да се прояви, чрез участие в най-разнообразни игри, лотарии, конкурси и състезания.

ДЕВА
Популярността, славата, уважението към Вас страхотно и необратимо се увеличават. Създайте нова, подобрена версия на себе си! Толкова ярка, колоритна и дръзка, че човек да не може да Ви познае. През тази седмица, а и през следващата половин година, си изградете нова енергична стратегия за това как да се справите с финансовите аспекти на живота. Такава нова стратегия ще Ви позволи да увеличите Свободата на Мисълта и спонтанността на действията си. Защото, честно казано, Вие може би сте най-надеждните, верни делови и лични партньори, но ... не и най-спонтанните! Вие анализирате и “гледате под лупа и микроскоп” и най-миниатюрните детайли в проектите, задълженията или взаимоотношенията Ви с другите. Нищо не убягва от орловия Ви поглед. Това Ви превръща в безценни съкровища, които обаче се страхуват да ги прегърнат, поради острия като бръснач ум и поради хладното и сдържано излъчване. Без съмнение, Девите са невероятно елегантни, като тяхната елегантност излъчва топлота, колкото е топлотата на един ... айсберг. Е, сега е моментът да положите усилия и да скъсите дистанцията с хората, като покажете повече ентусиазъм и спонтанност. И в деловите, и в романтинчните връзка направете голяма, своенравна, бляскава и категорична Промяна. Посланието на звездите към Вас е: да осъзнаете силата на собствената си индивидуалност. Сега е времето да се доверите на вътрешните си пробясъци, на вътрешните си прозрения и да стартирате, да развиете и да наложите своята Игра – и в бизнеса, и в кариерата, и в деловите и романтичните партньорства. Позволете на Интуицията си, на Живота, на Вселената да пренасочи Вашите енергии към непознати области, където може да изненадате не само другите, но и себе си с неочаквани и брилянтни способности.

През цялата седмиица, а и през следващите шест месеца непредсказуемо ще редувате дързост и потайност в действията, намеренията, дори в “опаковането” на Вашия външен изглед. Очевидно “шоуто тепърва предстои”. Сдържаните Деви страстно и потайно ще търсят силни усещания. Внимание! Някои по-атрактивни астроконфигурации във ворник и сряда, 8 и 9 септември 2015 може да тласнат аналитичните Деви към експерименти в бизнеса или към ... по-ексцентрична еротика. Моля, не забравяйте, че сега звездите не съдействат за безопасен секс – независимо дали става въпрос за “прескачане на бактерии” или нежелана бременност! Във вторник и сряда, 8 и 9 септември, а и през следващите седмици, сексът често може да се превръща в това, което действително е – неустоим порив, който внезапно ни обхваща, давайки ни малко време да разсъждаваме... Всичко е непланирано в това мощно, но често краткотрайно привличане. По-скоро неочаквано “изригване”, отколкото могъща, спокойна и дълга “река”. През тези дни (от 7 до 13 септември 2015) резервираните Деви могат да предизвикат изумление с темпераментни, на моменти – дори брутални, грубички и много нетърпеливи прояви. Подобни прояви разтърсват рутината на професионалното и личното Ви ежедневие, носят Ви късмет. Не забравяйте, че Девите са сред зодиите, с голям финансов късмет през тази седмица. Подгответе се за сюрпризи – Добрата Сполука лети към Вас!

ВЕЗНИ
Мъдреците казват: “По-благословено е да даваш, отколкото да получаваш”. Звездите допълват, че не само по-благословено, а е и по-мъдро. Когато човек дава, се получава празнина, вакуум, а Вселената не може да търпи празнини. Незабавно животът изпраща нова енергия под формата на материални, финансови, бизнес или романтични придобивки, които да запълнят пространството, освободено от енергичната подкрепа, оказана на другите в техни трудни моменти. Иначе казано, чудесно ще бъде елегантните Везни да оценят по достойнство неочакваните дарове, които Фортуна ще изпрати по пътя Ви във вторник и сряда, 8 и 9 септември. Защото “де факто” миролюбивите Везни са много силни фигури и притежават невероятен талант да подкрепят другите, да им вдъхнат сила, кураж, самочувствие, да ги подкрепят морално и материално. Това е чудесно... И точно тук може да възниква проблем. Проблемът може да е, че Везните вътрешно очакват отплата, при това точно от хората, на които са помогнали. И могат да се почувстват съкрушени и едва ли не предадени, ако помощта, от която понякога и те се нуждаят, не идва точно по линията на тези, на които преди време са помогнали. По този начин може да ограничавате хоризонтите си и да не забелязвате страхотните нови и направо вълшебни възможности, които Животът Ви изпраща през тази седмица, за да Ви подкрепи в реализацията на Ваши оригинални проекти. 
Накратко – хубаво би било да не следите за “равния резултат” по отношение на това какво давате на приятелите или на професионални или други формации, с които сте обвързани. Да! В момента сте феноменално активни в дейности от хуманитарен характер, целящи да облекчат сложните емоционални ситуации на Ваши приятели или на непълно непознати хора. Помагате, но държите другите непременно да подчертаят Вашата водеща роля. С други думи - през седмицата защитавате пламенно хора, към които са се отнесли несправедливо. В същото време, не се колебаете да влезете най-неочаквано в яростна борба за лидерство и надмощие в екипа, организацията, съсловието, към които официално или неофициално принадлежите. Понякога дори се опитвате да взимате решения вместо своите приятели, колеги, деца, любими хора и да им налагате прекалено ентусиазирано и дори безцеремонно мнението си. Истината е, че ако проявите повечко находчивост при прокарване на Вашите виждания, ползата за всички ще бъде смайващо Добра и Голяма! Внимание! През тези дни силният Ви вътрешен импулс ще Ви тласка да действате, независмо от натиска на “себеподобните” – във фирмата, в семейството, в жилищната кооперация, пренебрегвайки дръзко условните стандарни на добрия тон. Това свободолюбиво поведение може да произведе всякакви “урагани, торнада и вулкани” в партньорствата – делови, лични, романтични. Изобщо сега предлагате на света смайващ и бляскав потенциал. Този потенциал неминуемо ще предивика наелектризиращи промени в служебните или личните Ви контакти. Понякога – радикални промени! Важно! В края на периода може да получите безценна подкрепа от страна на могъщи фигури, които не само може да Ви подкрепят, а и да споделят с Вас конфиденциална информация. Тя ще Ви окуражи да преразгледате събитията през изминалите няколко месеца. Нещо повече – тази поверителна информация ще Ви позволи да преразгледате подготовката си, свързана с нов проект и да го стартирате след 10 октомври по начина, който да предизвиква напредък в кариерата и живота Ви.

СКОРПИОН
Фундаментални трансформации текат при великолепните Скорпиони, които сега енергично и категорично преминават на нова писта и в кариерата, и в социалния статус. Някои от Вас сменят работното място, други – местоживеенето, а трети – и двете. Очевидно сега с пълна сила преоткривате идеята че “Когато една врата се затрваря, друга се отваря”. Разумно е на някои неща, хора и ситуации, които отдавна са изчерпани откъм съдържание, да им позволите да се “изплъзнат” от живота Ви, без да драматизирате и да проявявате излишни емоции, които само могат да пресушават енергията Ви. Още към вторник и сряда, 8 и 9 септември, а по принцип и през последните 2-3 седмици, някои раздели с колеги и други фигури от по-близкото Ви обкръжение, вместо да Ви натъжават, Ви носят облекчение, чувство за независимост, сила и свобода, които от доста време сте позабравили. Вятърът на промените на работното място Ви действа освежаващо, а служебният Ви товар – олекотен. Сега инстинктивно долавяте, че с колкото по-голяма духовност наситите обичайното си служебно и лично ежедневие, толкова по-големи стават шансовете Ви да се движите според плана на Вселената. Който е строго индивидуален за всеки човек. И който план е добре известен на Вашия Дух и на Вашата Душа. А дали сте в синхрон с този Божествен план ще разберете по лекотата, с която се случват житейските Ви промени. На пръв поглед трансформациите в работата може да изглеждат ексцентрични. Като цяло, по отношение на кариерата и социалния статус сега може да се сблъсквате с прекалено амбициозни, настъпателни и ярки индивидуалисти, решени на всяка цена да постигнат успехи, слава, просперитет. Независимо от това, дали си признавате или не, Вашите стремежи, цели, амбиции и желания съвпадат с техните. 
На работното място, а и у дома, тази седмица може да “прехвърчат искри”. Защото на 9 и 10 септември, сряда и четвъртък, всеки който Ви пренебрегне в офиса или у дома и се изпречи на пътя Ви, рано или късно ще разбере с кого си има работа. През целия период от 7 до 13 септември, а и през октомври 2015 година звездите носят битки и борби за надмощие с шефовете, а и с всеки, който има определна власт над Вас – административна, роднинска или е отговорен за Вас под една или друга форма. През цялата седмица и особено във вторник, сряда и неделя, 8, 9 и 13 септември, шофирайте с повишено внимание и проявете бдителност по отношение на здравето – своето, на хората и децата от близкото обкръжение, както и по отношение на здравето на домашните любимци! И още нещо – не приемайте ценностите на другите хора като заплаха. Вашите собствени ценности са отражение на вътрешните потребности и вкусове. Ако през тази седмица случайно откриете, че някой, когото уважавате, живее според ценности, различни от Вашите, овладейте първата си реакция да приемете това лично и да се разочаровате. Разширете своя светолгед и потърсете общите ценности, които Ви сближават с другите. Не ги подценявайте със съкрушителни критики, а намерете поне едно добро нещо във всеки човек от Вашия приятелски кръг. Оценете уникалните таланти на хората около Вас. Това ще Ви позволи с по-голяма лекота да обедините своите ресурси с талантите на колегите или близките. По този начин още през тази седмица ще се радвате на неочаквано високо пофесионално признание, получено в резултат на брилянтна екипна работа. С други думи - през тази седица ще почувствате Магията на Живота, която казва, че: “Цялото е по-голямо, отколкото сумите на неговитет части”.

СТРЕЛЕЦ
Сега звездите наелектризират и волята, и интуицията Ви по начини, които улесняват проникновеното себеоткриване. Неочакваното нализа в живота Ви, за да Ви помогне да се освободите от елементи от близкото или по-далечно минало, които не само че не са съдействали за реализацията на най-добрите за Вас ситуации, но и активно са пречели да почувствате по-голяма радост от живота. Тази седмица се чувствате жизнени, енергични, дръзки. Имате желание за приключения, за екзотични пътувания, за флиртове и авантюри – в най-добрия смисъл на думата. Във вторник и сряда, 8 и 9 септември, усещате вдъхновение, окриленост и увереност, че и за Вас предстоят по-светли съдбини. Опиянени сте от това предчувствие за празник. После … идват битовете сметки и ... може да потъвате във всекидневната рутина. Но Вашата брилянтна интуиция категорично е насочила вниманието Ви към факта, че когато се носили на крилете на радостта, успехите буквално са летели към Вас, а постиженията Ви са се случвали с вълшебна лекота. Иначе казано - когато сърцето Ви е пеело, а Душата ликувала в състояние на празник, успехите Ви са били ежедневие, а не резултат от напрегнати служебни или лични битки. Това означава, че по-често трябва да си припомняте това състояние на празник. Достатъчно е да поддържате у себе си огънчето на празничното настроение, на празничната нагласа към живота. И животът Ви започва да се променя към по-добро. Особено когато целенасочено се хващате за всяка сламка на радост, за всеки повод да се усмихнете, да се разведрите и да потърсите дори в някои на пръв поглед дразнещи хора или ситуации ... положиттелни знаци.
Стрелците са прочути със своя късмет. През тази седмица Добрата Сполука е пред прага Ви. Достатъчно е искрено да се зарадвате на всичко добро, което имате в момента. Да го оцените, дори обстоятелствата при някои от Вас да са такива, че е много трудно да бъдете щастливи. Но от чисто практическа гледна точка, да изразявате раздразнение и недоволство е неизгодно. Защото Законът за Привличането може да Ви донесе още и още от нежеланите обстоятелства... Звездите горещо Ви препоръчват да не пускате лошите новини в мислите си, в сърцето и живота си. Фокусирайте се над позитивните промени. Отбележете ги и грижливо пазете и най-малките положителни новини, промени и неочаквани дарове от Съдбата. Когато сте в добро отношение със себе си и с околния свят, около Вас се създава област на хармонични енергиии, където всичко се нарежда добре. Участието Ви в някои от многобройните игри на късмета може да е много успешно, защото позитивната нагласа води до успех и съзидание. Съобразявайки се със съветите на звездите да отделите много любов, топлота и внимание към проблемите и вълненията на любимите хора и на по-малките или по-големите “съкровища” и превръщайки усещането за празник в навик, Вие създавате предпоставки постоянно (или поне по-често) да сте на гребена на вълната на успеха. Както казват мъдреците: “Когато в мислите Ви няма и сянка на съмнение, на колебание и страх, а само спокойна решимост да имате това, което желаете, тогава невъзможното става възможно!” Действайте по-безстрастно – теоретично дори може да допуснете поражение, но през повечето време мислете така, като че ли целта вече Ви е в джоба! По-често се концентрирайте върху готовността да получите мечтаното. Нали сте преценили, че го искате. Тогава... ще го получите!

КОЗИРОГ
Това е идеалното време да погледнете в бъдещето и да направите дългосрочни планове за да повишите духовния и творческия си потенциал. И Слънчевото затъмнение, и други астроконфигурации засилват стремежите Ви към Истината и Мъдростта. В този силно подчертан порив към достигане до тези непреходни ценности, много от Вас ще се отправят на далечни пътешествия. Целта е да влезете в допир с най-различни възгледи и идеали за живота, да ги разгледате през призмата на своята лична гледна точка и да ги “дестилирате”, да ги пречистите. По този начин Вие ще получите съвършено нова субстанция, нямаща почти нищо общо с първоначалните съставки, от които е получена във Вашата духовна “рафинерия”. Дори да не предприемете реални пътешествия, ще направите това косвено. Ще установите приятелства с хора, представители на богати, екзотични, тайнствени и мистични култури и цивилизации. Това означава, че не само в периода от 7 до 13 септември 2015 г., а и почти до средата на месец март на 2016 г. при Вас ще присъства засилено желание да повишавате непрекъснато нивото на своите познания. Въпроси, свързани с придобиване на по-високи образователни степени очевидно ще бъдат на дневен ред, наред с желанието непрекъснато да научавате нещо ново чрез посещение на прелюбопитни курсове и семинари. Други представители на Козирог може да бъдат въвлечени в решаването на заплетени законови и правни казуси. И по отношение на образованието, и по отношение решаването на проблеми от юридически характер, добре е да избягвате силните и открити конфронтации. Подходът Ви следва да бъде по-гъвкав, по-необикновен, по-адаптивен и достатъчно справедлив и към другата страна (когато въпросите касаят решаването на юридически казуси).
Хубавото е, че при решаването на някои от по-деликатните Ви и сложни житейски обстоятелства може да разчитате на ярката подкрепа на оригинални фигури от семейството или от най-близкия Ви приятелски кръг. Добре развитото Ви прагматично чувство ще бъде Ваше преимущество. Внимание! Ако трябва да придвижите напред въпроси, свързани с образованието или с юридическата материя, оползотворете максимално периода от 7 до 16 септември 2015 година. Съобразете плановете и намеренията си с периода на ретроградния Меркурий, който стартира на 17 септември 2015 и ще продължи до 9 октомври 2015. Това е време на възникване на разнообразни и неочаквани пречки, недоверия, недоразумения, които сериозно затрудняват комуникациите и спазването на срокове и обещания. Като цяло, творческите Ви стремежи ще започнат да дават признаци на бляскав успех, в някои случаи надвминаващ и най-дръзките Ви очаквания. Важното е да обърнете внимание едновременно и на най-миниатюрните подробности – без да губите от поглед цялата картина. Към момента успешното завършване на това, което сте започнали е много важно. По този начин ще затворите една глава и ще отворите нова глава по отношение реализацията на мащабните Ви солидни професионални и лични проекти. Във вторник и сряда, 8 и 9 септември може да разчитате на Добра Сполука и в някои по-нестандартни финансови инициативи.

ВОДОЛЕЙ
Може да звучи парадоксално, но печалбите и освежаването на романтичния Ви живот през тази седмица, а и през следващите шест месеца ще нарастват в експоненциална зависимост от общуването Ви с много оригинални личности, свързани пряко или косвено с астрологията или други езотерични науки. Колкото по-бързо се адаптирате към нестандатното мислене на тези сравнително нови за обкръжението Ви и определено оригинални фигури, толкова по-бързо пред Вас ще се разкрият неподозирани хоризонти за духовно, финансово и романтично изобилие. Необикновените фигури, появили се незнайно как в най-близкото Ви служебно или приятелско обкръжение, наистина притежават силата да Ви изумяват и въодушевяват с авангардните си идеи за живота и за бизнеса. Общуването с тези необикновени и ярки фигури се превръща в зареждащо приключение, което Ви кара да се чувствате или като професионален пилот от “Формула 1” или като човек, спечелил някоя от големите печалби в Лас Вегас. Защото привилегията да общувате с тези ентусиазирани и безкрайно вълнуващи фигури отчасти се дължи на собствената Ви оригинална личност, а отчасти е сред даровете на Съдбата. През тези дни може да Ви зарадват приятни интелектуални и финансови сюрпризи под формата на неочаквани пътувания, запознанства с наелектризиращи личности, признание, похвали за Ваши находчиви бизнес решения и неочаквани печалби. Водолеите също са сред любимците на Фортуна тази седмица, които могат да преживеят смайването и радостта от някоя очаквана или неочаквана печалба – било по линията на участие в лотария, било чрез постигане на отлични финансови споразумения с влиятелни и състоятелни делови партньори. На пръв поглед странно, но всъщност напълно закономерно в някои от най-перспективните Ви делови и финансови споразумения, които ще постигнете не само през тази седмица, а и през следващите шест месеца, ще се долавя силното, магнетично присъствие на Духовен елемент. 
И така – Водолеите са не само сред Късметлиите през тази седмица, а и сред Новаторите и Генераторите на нови идеи, които генерално могат да променят мисленето на колегите Ви, дори и на шефовете Ви. Като цяло, периодът от 7 до 13 септември 2015 е страхотно време да се наслаждавате на възможността да мечтаете, да се превърнете в свободни мислители-изследователи на живота, без да се съобразявате с мненията на установени авторитети. Може да се наложи да проявите адаптивност и гъвкавост, ако желаете идеите Ви да намерят подкрепа и сред шефовете. Ако успеете в това начинание, новите концепции, които са Ви хрумнали, наистина ще открият нови хоризонти в бизнеса . Печалбите ще се увеличат. Това ще се отрази благоприятно и на команията, за която работите, независимо дали става въпрос за кариерата Ви в голяма бизнес формация или за работата Ви в собствена фирма. Внимание! Мисълта, че сте “заседнали” в определени житейски модели може да Ви носи едновременно безпокойство и възбуда. Раздразнението Ви от рутината засилва Вашата съпротива срещу тривиалностите и укрепва волята Ви да промените своя житейски сценарий към по-добро. Шофирайте с повишено внимание, особено във вторник, сряда и неделя, 8, 9 и 13 септември. Не се лишавайте от тръпката на някои по-авантюристични бизнес или лични инициативи. Късметът е на Ваша стара. Възползвайте се!

РИБИ
Звездите определено превръщат Рибите в кандидати за финансови изненади с необичайна природа – пари от наследства, лотарии, пари, които като че ли “падат от небето”... Другите зодии, които тази седмица имат златни шансове да изтеглят печеливш билет от картите на късмета, раздавани от Фортуна, са представителите на Стрелец, Дева, Водолей, Козирог, Близнаци. Внимание! Няма да се облагодетелствате толкова много и бързо, ако се опитате твърде целенасочено и преднамерено да спечелите големи пари (като например да решите да “грабнете” самолета, да отидете в Лас Вегас с решението да си тръгнете от там свръхбогати). Сега звездите настояват да има елемент на изненада и спонтанност. Колкото по-малко планирате, толкова по-добре. През тази седмица е необходимо навреме да долавяте, разпознавате и следвате своите предчувствия. 
Те може да действат и като отлични съветници за Вашата кариера. Осланяйки се на Интуицията и Предчувствията си, които сега са брилянтни, може с по-голяма смелост и решителност да изследвате тези аспекти на професионалните Ви ангажименти, които Ви вълнуват, карат Ви да мислите за бъдещето на света и за Вашето собствено, и най-вече правят така, че работата Ви да изглежда приятна, като хоби и забавление. Сега Рибите силно мечтаят да се занимават с работа, която е творческа, самостоятелна, без преки шефове и работодатели. Или поне – без ежедневна тяхна намеса и контрол. Определено Рибите ще бъдет изненадани, особено към вторник и сряда, 8 и 9 септември, от това, как финансовите Ви дела се подреждат неочаквано добре (като парите идват от най-малко очаквания източник). Това за пореден път ще Ви убеди, че разполагате с много повече необикновени възможности за финансови постъпления, отколкото осъзнавате и откривате на “първо четене”. Интересното е, че звездите могат да тласнат Рибите към сериозни ремонти, за да осъвременят заобикалящата ги среда. Нищо чудно да се изкушите да си купите някои модерни вещи, обикновено суперелектроника.

Или може да Ви хрумне да освежите интериора с пъстри декоративни нюанси и нова оригинална подредба на мебелите. Важното е навреме да контролирате желанието си да бъдете неразумно импулсивни, когато правите ремонти, които са на границата на оригиналното и твърде ексцентричното. Имайте предвид, че такива внезапни импулси може да струват скъпо и удоволетворението от новата техническа придобивка бързо може да се изпари. Така или иначе, ако имате силно желание да си купите нещо оригинално, авангардно и с техническа насоченост, моментът е добре това да стане преди 17 септември 2015 година. Меркурий става реторограден от 17 септември до 9 октомври 2015 г. Тогава не е най-благоприятното време за скъпи инвестиции в луксозна електроника. Любопитното е, че Рибите към момента може би харчат твърде екстравагантно и ... може би с идеята да се възстанови равновесието им във финансовата сфера, Съдбата е определила Рибите тази седмица да се радват на неочаквани печалби. Затова, скъпи Риби , доверете се на късмета си. Сега той е на Ваша страна!

В резюме за седмицата 7-13 септември:
Предстои ни период пълен със сензации, със скандален привкус, с много сюрпризи, с приключения, смайващи уволнения и още по-смайващи назначения. Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 г. ще открие неочаквани, неподозирани възможности за напредък и прогрес в бизнеса, кариерата, в социалния статус, при условие, че пречистим Съзнанието си, както и езика на всекидневното общуване от думи и изрази с по-ниска енергия. Посланието на това Слънчево затъмнение е да осъзнаем, че сме отговорни за качеството на думите и мислите, които излъчваме в пространството. Да знаем, че използването им е огромна отговорност. Отговорност, възложена на всеки човек, отговорност по-голяма от отговорността на един крал на държава. Всеки човек притежава собствено кралство – това на думите и мислите, които изрича в околното пространство. Според мистиците, Мислите са живи. Има мисли, предизвикващи бури в живота, има и мисли призоваващи и носещи Съзидателност, Радост и Благословия. Нека през тази седмица да положим усилия да прочистим Съзнанието и езика си, за да се радваме на повече Радост, Изобилие и Благополучие!