Детска площадка, кът за отдих и спортно игрище откриха в центъра на Тетово кметът на Русе Пламен Стоилов, зам.-министърът на земеделието и храните Георги Костов и депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев. 
Детската площадка и кътът за отдих с шах на открито са на стойност 12 500 лева по Програмата на Община Русе за малките населени места. 10-те хиляди лева за спортната площадка идват по Програмата за управление на дейностите по опазване на околната среда. Първи игрището за баскетбол изпробваха треньорът на „Дунав 8806“ Георги Божков, капитанът на отбора Зорница Костова и Маргарита Илиева, които направиха демонстрации за радост на тетовчани. 
За центъра на Тетово вече могат да ни завиждат, каза кметицата на селото Невяна Атанасова и благодари за съдействието на народния представител Пламен Нунев и на кмета Пламен Стоилов. Кметът Пламен Стоилов увери, че ежегодно средствата от бюджета на Общината за малките населени места ще бъдат удвоявани, така догодина Тетово ще има 25 000 лева за инфраструктурни обекти. В читалището са монтирани климатици, предстои ремонт на покрива, а от 1 октомври пада и цената на питейната вода. Зам.-министър Костов пък обеща до месец в къта за отдих да се изгради поливна система. 
Пламен Стоилов проведе работна среща със зам.-министър Костов, в края на която му подари статуетка на символа на Русе - Паметника на Свободата.