Емблематичните  думи на Христо Стоичков „Който играе печели, който не играе - не печели!“ отново се доказаха.
След като фаталният 13 август 2015 г. донесе на 20-годишната Виктория Куманова от Варна един килограм чисто злато с талон „Златната седмица“ на Национална лотария закупен от Lafka, само седмица по - късно обекти от търговската верига се оказаха късметлийско място и за други играчи.
Билет „Монте Карло рулетка“ донесе две печалби от по 100 000 лв. в Стара Загора и Враца. Печалбата ще промени живота на 62-годишния Георги Генов от Стара Загора. Безработният мъж още не може да повярва на късмета си. „Сякаш си в сън. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е невероятно!“, сподели щастливецът.
„В момента, в който спечелих 100 000 лева, разбрах, че семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще“, с усмивка заяви и щастливецът от Враца Емил Георгиев.
Националната лотария ощастливи бъдещето и на Георги Джамов от Петрич. Късметлията купува от Lafka новите талони „Златните пирамиди“ и печели 50 000 лв. 
С билетите на Национална лотария е лесно да повярваш в късмета си и да реализираш мечтите си!
До момента в Lafka са спечелени над 17 млн. лв под формата на награди от игрите на Национална лотария. Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария www.7777.bg.