Люта скандалджийка, която заформирала скандал на началника на Общинската служба по земеделие в Борово, влиза в сливенския женски затвор за арогантното си поведение.
Екшънът се разиграл на 20 май 2014 година в Две могили, когато 31-годишната рецидивистка започнала да сипе обиди заради неразбории със земите й. Нарекла началника на земеделската служба „мърша“, „глупак“ и „корумпиран нещастник“, а заради скандалното й поведение се наложило на помощ да дойде полицията. Вместо да се усмири от униформеното присъствие обаче, огнената дама скочила и срещу полицаите. Отказала да им представи личните си документи и започнала да ги псува, а младши инспектор чул, че е „идиот“ и „нещастник“. Отказала и да се държи прилично, съпротивлявала се на задържането си и блъскала органите на реда.
Съмненията, че принос в експресивността й имат няколко обърнати чашки, така и не се доказали, тъй като жената отказала да бъде тествана за алкохол. Наказанието за арогантното й поведение обаче не й се размина. Година и три месеца след шумната разпра рецидивистката от Борово направи пълни самопризнания за грубото си поведение и избълвани обиди. С това тя се договори с прокуратурата каква присъда да изтърпи и доброволно се съгласи да влезе в затвора за половин година. Наказанието е окончателно.