Само 3500 продадени билета - такава е равносметката от последния мач на „Дунав“ срещу „Ботев“ /Гълъбово/, научи „Утро“. Тази цифра шокира, след като и за най-непредубеденото око беше ясно, че на Градския стадион имаше не по-малко от 6000 зрители. Хайде, 5500 да са! 
Посещаемостта в официално продадени билети при предишното домакинство срещу „Созопол“ отново се измерваше в порядъка на малко над 3500 пропуска, а медиите единодушно отчетоха 7000 зрители.
Къде се крият причините за тези големи пробойни? Хитрува ли някой, кой е той и какво всъщност става, още повече, че след мача със „Созопол“ бяха взети мерки за завишаване на охраната по оградите? 
Отговори и решения на тези въпроси трябва да бъдат взети от ръководството на ФК „Дунав“ и на хората, натоварени с пропусквателния режим и охраната на стадиона. Защото всеки билет по-малко е минус 3 лева в касата на клуба. Който пък има десетки харчове - като се почне с организацията на един домакински мач и се стигне до възнагражданията на футболисти, треньори, помощен персонал. 
„Дунав“ няма генерален спонсор и не разчита на богати собственици като Кирил Домусчиев. В случая този спонсор могат да бъдат феновете и те, както се вижда, идват с хиляди. И от мач на мач стават повече. Само дето бройката на продадените билети не се връзва със заетите скамейки на Градския стадион. Наистина е шокиращо!