Българската звезда в тениса Григор Димитров, както и бившата му приятелка Мария Шарапова, отново станаха жертва на жълтите издания в САЩ и Англия. Интересът към двамата остава засилен, въпреки че официално обявиха раздялата си.

Двамата тенисисти присъстваха на спонсорско събиране, което нямаше как да откажат, заради договорите, които са подписали.

Григор и Мария, както и, разбира се, още няколко от звездите на световния тенис, взеха участие в "NYC Street Tennis" в Ню Йорк.

Рускинята си партнира заедно с Роджър Федерер, Серина Уилямс и Рафаел Надал в понеделник, за да отпразнуват заедно по улиците на града старта на Откритото първенство на САЩ.

Южени Бушар, Мадисън Кийс, Ник Кириос, Пийт Сампрас, Андре Агаси и Джон Макенроу също бяха сред участниците.

На всички снимки, разпространени по медиите, се вижда как Григор Димитров и Мария Шарапова се държат на дистанция. Рускинята показа, че се забавлява по време на събитието на Nike, докато българинът не бе от най-щастливите.

Закачка по медиите има и по оста Мария Шарапова – Серина Уилямс, тъй като двете са в обтегнати отношения, още повече, че ще се борят до последно за титлата на последния за годината турнир от Големия шлем.

В края на месец юли Григор Димитров обяви публично раздялата си с блондинката. Тогава той заяви: "Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам ѝ много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят."  

Самата Шарапова не пропусна да отбележи участието си в събитието чрез социалните мрежи.