640 лева събра звездният концерт в подкрепа на каузата на бъзънчани да откупят сградата на бившето училище в селото. Около 150 човека показаха съпричастността си към Бъзън и станаха свидетели на прекрасния концерт на талантливата Тереза Тодорова, финалистките от кастинга за сценична партньорка в рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“ Гери и Симона, както и финалистката в телевизионния музикален формат „Гласът на България“ Анна Пешева. В името на добрата кауза се включиха и театър „Артистисимо“, балет „Фрийдъм“ и танцово студио „Настроение“. 
Концертът, който продължи час и половина, беше разкошен, а децата се раздаваха максимално. Те заслужаваха пълна зала и съм тъжна, че нямаха достатъчно публика, сподели за „Утро“ кметът на Бъзън Василена Цанкова, като допълни, че инициативите продължават и няма да спре да се шуми и говори за тяхната мечта. До края на месеца в Бъзън очакват и подкрепата на благодетел, който живее в чужбина, но е родом от селото и е учил в училището. 
В събота в центъра на Бъзън пък предстои поредното събитие в подкрепа на каузата. Тогава ще има голям рок концерт, в който ще участват Васко Кръпката, група „Анекдот“, Владо от „Фаворит“ и талантливата Виктория Миланова, която има няколко съвместни песни с рокаджиите от „Епизод“.