С много песни, танци, щафетни игри и рисунки ще бъде отбелязан празничния турнир по тенис за деца, който е по случай рождения ден на Албена. Партито ще се проведе на 22 август, от 18 часа, на кортовете на тенис център "Калиопа".

Всички момичета и момчета, които участват в кампа и в турнира, ще могат да се включат и да сътворят своята рисунка с тебешири или темперни боички. След това домакините ще направят изложба на тенис кортовете, където родители и гости на комплекса ще имат възможност да видят творбите на малките таланти. Аниматори ще забавляват участниците с много щафетни игри и танци. Партито ще завърши с вкусна торта, приготвена от майсторите кулинари в курорта, който на 24 август с прекрасен концерт ще отбележи 46-ия си рожден ден.

Припомняме Ви, че в момента се провежда тенис камп на Драйзам тенис академия и Албена с участници от Русия, Румъния, Англия, Германия, Кипър, Франция и България. Двубоите от турнира са събота и неделя. Призьорите ще получат от домакините красиви купи и медали.