Закани за убийство към двама свои близки роднини изправи пред съда мъж. Това далеч не било инцидентно в дома на семейството, напротив - пререканията и шумните скандали били типични за фамилията. 
Искрите прехвърчали между наследниците на брат и сестра. Двете семейства всъщност живеели под един покрив, като всяко домакинство обитавало отделен етаж от къщата. Близостта обаче явно не им понасяла, с течение на времето отношенията им се влошавали и освен постоянни дрязги, роднините вече дори са водили съдебни дела един срещу друг.
На 25 октомври 2014 година напрежението между двата етажа ескалирало. Тогава синът на брата се разгневил след пореден скандал и скочил срещу семейството на леля си. Хванал нож с 26-сантиметрово острие с надпис на английски език „Рамбо първа кръв“ и започвал да обяснява на двамата си по-възрастни роднини как ще ги убие. Драматичната история обаче приключила с щастлив край - нямало нито заколени, нито дори одраскани от размахвания нож.
Въпреки това обаче мъжът не се размина от носене на наказателна отговорност за страховитото си и заплашително поведение. Той бе изправен пред съда, където направи пълни самопризнания за опасните си действия и се договори с прокуратурата каква присъда да изтърпи. Така влезлият в ролята на Рамбо получи половин година условно наказание с 3 години изпитателен срок. Той ще трябва да се раздели с екшън ножа си, тъй като с него е вършил престъпленията, за които е предаден на съд. Оръжието ще бъде отнето в полза на държавата. Присъдата е окончателна.