Сегашният кмет на Община Две могили Николай Христов ще се кандидатира за втори мандат като представител на Движение 21. Това стана ясно, след като кандидатурата бе официално обявена по време на среща на двемогилчани с националния лидер на движението Татяна Дончева. На срещата са обсъдени актуалната обстановка в страната и конкретните задачи на общинската организация в предстоящите избори. В момента Христов кметува, след като преди 4 години бе избран като независим кандидат с подкрепата на БСП. 
Ще имаме пълна листа за общински съветници, както ще бъде и в другите общини от Русенска област, каза за „Утро“ Николай Христов. Той обясни, че до седмица ще бъдат обявени и кандидатите на Движение 21 за кметове на населени места в Двемогилска община. 
Очаква се скоро да стане ясно името и на кандидата за кмет на Русе от движението. Това е авторитетна и разпознаваема личност, каза Христов, като не пожела да съобщи името на кандидата. В момента се правят последни уточнения и е редно това да бъде обявено в Русе, където ще се състои битката за кметския пост, запази дискретност двемогилският градоначалник.