Стартира музикалният конкурс „Голямо междучасие 2015“ за най-добра училищна група, който се организира от поулярните музиканти от D2 и Министерството на младежта и спорта. Конкурсът е отворен за училищни поп, рок и хип-хоп банди от цялата страна. Те трябва да се регистрират за участие до 30 август, като качат своя авторска песен или любителски видеоклип на сайта www.d2band.com. Групата трябва да има най-малко трима членове, поне двамата от които да са ученици. 
От 1 септември до 9 септември 2015г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса, а част от участниците ще свирят и на живо по време на националното турне „Голямо Междучасие 2015“ в големите български градове. D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.
Трите банди, събрали най-много гласове, ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 2015“ на 12 септември пред паметника на Съветската армия в София. От тях ще бъде излъчена и най-добрата ученическа група на България за 2015 година. Голямата награда за победителя е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.