Централният вход на Градския стадион напълно е готов да посрещне днес зрителите за футболното дерби от 4-ия кръг на първенството на „Б“ група между „Дунав“ и „Созопол“ /в 18 часа/. Ръководството на „Спортни имоти“ удържа на обещанието си да изгради портала до петък и той наистина бе завършен вчера, видя „Утро“. Монтирана е и кабинката за продажба на билети, където ще работят две каси. Докарана е и химическа тоалетна. Пространството около алеята е почистено основно и паметниците на Слави Калчев и Никола Йорданов вече не се „крият“ в джунглата от храсталаци. Само настилката на алеята е понапукана сериозно от времето, но с един нов асфалт и тя ще светне в скоро време.
„Седмицата мина с тренировки в добро настроение. В нашия лагер няма контузени футболисти. Единственият отсъстващ ще е наказаният заради червен картон Николай Колев. Ние обаче имаме алтернатива за неговата позиция. Ако играем нашата игра, няма да имаме проблеми. Трябва да докажем, че нашият отбор е по-добър. Ще разчитаме на подкрепата и на публиката, която се държа чудесно в мача срещу „Литекс 2“, коментира пред „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов.   
В другите мачове от кръга: „Септември“ /Симитли/ - „Оборище“ /Панагюрище/, „Банско“ - „Локомотив“ /ГО/, „Локомотив“ /Мездра/ - „Ботев“ /Гълъбово/, „Добруджа“ - „Поморие“, „Пирин“ /Разлог/ - „Нефтохимик“, „Верея“ /Стара Загора/ - „Литекс 2“, „Спартак“ /Плевен/ - „Лудогорец 2“.