Наркодилър получи 27 месеца затвор от състав на Русенския районен, след като пиян ожулил кола пред дискотека, а след това заплашил с побой полицаи.
Роденият във Враца мъж решил да продължи купона в малките часове на нощта, макар че вече бил солидно почерпен. Заедно със свой приятел на 25 юни тази година към 4 часа тръгнали към дискотека „Шоурум“. Пред входа на заведението имало таксиметров шофьор, който видял как пияният мъж блъска със задницата на карания от него „Опел“ служебен автомобил на дискотеката. Направил му забележка, но почерпеният изобщо не се трогнал. Таксиджията видял още, че мъжът се олюлява докато ходи и решил да осуети потенциална трагедия на пътя, като подаде сигнал на спешния телефон 112. 
Към дискотеката тръгнали полицаи от Второ районно и въпреки, че персонала му казал да остане да ги изчака, пияният мъж си тръгнал. На ул.“Потсдам“ обаче колата му била засечена от идващия полицейски екип. Униформените веднага забелязали, че автомобилът му е надран от двете страни, а страничните огледала за обратно виждане са повредени. И тъй като лъхал на алкохол, на място бил извикан и екип на Пътна полиция. Дрегерът показал 2.06 алкохол, но вместо да признае за нарушението, шофьорът започнал да заплашва с побой униформените. По-късно експертиза показала, че алкохолната концентрация в кръвта му е била 2.56 промила.
След като се стигнало до дело, нарушителят започнал да съчинява истории как не искал да бяга от полицейска проверка, а бил нападнат от непознати и затова трябвало да си тръгне от дискотеката. Версията му обаче не мина и Районният съд го наказа с половин година затвор и 2 години без право да шофира. Освен това магистратите приведоха в ефективно изпълнение предходното му условно осъждане. Така мъжът ще трябва да излежи в затвора и 1 година и 9 месеца, които получи през 2011 година. Тогава той бе осъден за разпространение на наркотици, а в него беше открита марихуана за около 250 лева. Врачанинът, заедно със свой познат, бе хванат и да отглежда 7 стръка канабис, но деянието им бе квалифицирано като маловажно и не бяха осъдени за незаконното фермерстване.
Присъдата е на първа инстанция.