За да я качи в линейката, екипът на Спешна помощ й обещал, че ще я закара на море в Обзор.

Жена на 42 години събрала очите на служителите във Второ РПУ, като започнала бавно да се съблича във фоайето на първия етаж.
В сряда тя влязла в управлението и, без да каже и дума, започнала да сваля блузата и сутиена си. Служителите наизлезли от стаите, за да видят какво става, и онемели пред гледката на разсъблечената жена. Публиката вероятно вдъхновила още повече неканената стриптийзьорка и тя започнала да си иска секс. 
Докато представлението вървяло, дежурният на портала се обадил на Спешна помощ и линейката пристигнала за минути. Като видяла докторката да влиза във фоайето, полуголата жена заявила, че иска да прави секс и с нея. С дружни усилия на медици и полицаи стриптийзьорката била укротена и заставена да се облече. Проверка показала, че зажаднялата за любовни ласки жена в сряда била пусната от Психиатричната болница в Бяла, където била на лечение три дни.
Медиците се опитали да я качат на линейката и да я закарат в Центъра за психични заболявания, но жената се дърпала и крещяла, че иска на море в Обзор. За да я успокои, лекарката й обещала, че ще отидат там, но с тях ще дойде и полицай, за да се движат бързо и да я закарат на морето, преди да е настъпила нощта. Така успели да качат в линейката и да я откарат в Психото.