Билетите за феновете на „Дунав“ при гостуването на представителния отбор на „Нефтохимик“ в събота ще са с цена от 5 лева, научи „Утро“ от изпълнителния директор на бургаския клуб Николай Тодоров. Мачът ще се играе от 20 часа на електрическо осветление на стадиона в квартал „Лазур“. По предварителна програма неговото начало бе 18.
„Препоръчвам на русенската агитка да пристигне по-рано, тъй като ще се извършват стандартни проверки за пиротехника, алкохол и т. н.“, обясни Тодоров.
Днес е крайният срок, в който феновете на „Дунав“ могат да се запишат за екскурзия до Бургас. Записването се прави в магазина за дрехи на улица „Ангел Кънчев“ 23. Пътуването в двете посоки ще струва 4 лева.  
В същото време очевидец на мача, в който „Нефтохимик“ загуби срещу „Добруджа“ в Добрич с 0:2, разказа пред „Утро“, че резултатът подвежда силно.
„Бургаският отбор доминираше почти през цялото време, но имаше малшанса да допусне два евтини гола при общо 3-4 положения пред вратата си. В първия случай веднага след почивката Симеон Иванов бе оставен непокрит след центриране от корнер и засече топката с глава. Към края левият бек Николай Илиев тръгна на отчаян пробив, успя да се промуши някак си и да реализира второто попадение. Дотогава футболистите на „Нефтохимик“ бяха уцелили на три пъти гредите на добричката врата“, обясни зрителят и добави, че отборът на „Дунав“ трябва да бъде много внимателен при контрите на „нафтата“.
Освен това бургазлии играели като че ли с прекомерно самочувствие и тази слабост можела да бъде използвана от момчетата на русенския старши треньор Веселин Великов.