Забранил съм да има торта на рождения ми ден заради топлото време, чувствам се много добре сред приятели. Това сподели зам.-кметът Иван Григоров, който вчера отпразнува своя 63-ти рожден ден. 
Първата честитка дошла още в 8 без 15 по телефона от общинската съветничка Марияна Иванчева. По-късно тя и съпругът й - председателят на Съюза на ресторантьорите и хотелиерите в Русе Красимир Иванчев, посетиха зам.-кмета и му подариха шампанско и букет.
Преди това рано сутринта кметът Пламен Стоилов и неговият екип изненадаха рожденика с ваучер за пазаруване в един от любимите му магазини, изискана селекция вина и поздравителен адрес. 
С тениска на любимия футболен отбор от Английската висша лига „Манчестър Юнайтед“, поздравителен адрес и красив букет влязоха в кабинета на Григоров областният управител Стефко Бурджиев и неговият заместник Явор Янчев. Те му пожелаха здраве, благоденствие и да изпълнява своите професионални задължения с чест. 
Председателят на общинския съвет проф. Васил Пенчев зарадва рожденика със стилна вратовръзка. 
Сред подаръците се открояваха и автобиографичната книга на Алекс Фъргюсън, както и много саксийни цветя, за които Григоров се грижи перфектно. Шампанско със златни нишки, бутилки вино и уиски, много букети бяха част от подаръците, с които колеги, близки и познати засвидетелстваха уважението си към Иван Григоров.