Преследвач на джакпота от Русе отново се радва на добра печалба в играта „Втори тотошанс“. Участник в тиража на „6 от 49“ с фиш номер 299253025 получава 3000 лева. Късметлията е играл в пункта в блок „Ангел Главчев“. Русенската дирекция на тотализатора отчита още една добра печалба от втория шанс. Сумата е пак 3000 лева и е спечелена от силистренец с щастлив фабричен номер на фиша в играта „5 от 35“.
Голямата гонитба обаче продължава. Натрупването във второ теглене за утрешния тираж стигна космическите 6 712 000 лева и вече изкушава и хора, които друг път дори не забелязват тотопунктовете из града. Доста често точно такива играчи събарят милионите, като не са редки случаите тлъсти суми да падат с готови попълнени фишове.
Във връзка с натрупания примамлив джакпот и повишения интерес към игрите на Българския спортен тотализатор Районната дирекция на БСТ в Русе съобщи, че пунктовете в неделя ще са с удължено работно време - средно с два часа и половина. Последната каса до Симовата мелница ще затвори в 17 часа, а тегленето на тиража ще се проведе по БНТ1 от 20.45 часа.