67-годишна жена е в тежко състояние в болницата, след като се блъснала в камион. Инцидентът е станал в петък в 15 часа в Копривец. Пострадалата Н.А. карала мотопед по главната улица в селото в посока Попово. При опит да завие наляво не видяла, че я изпреварва камион „Скания“ и се ударила в него. От падането жената получила тежка черепно-мозъчна травма и изпаднала в кома. Откарана е в болницата и е настанена на апаратно дишане в Интензивно хирургично отделение. Вчера лекари продължаваха да се борят за живота й.
Два часа преди това шофьор на фиат навлязъл в насрещното движение в Лом Черковна и се ударил в задницата на завиващо БМВ. От удара леко пострадало возещото се отзад във фиата 10-годишно дете.
В събота в 17.40 часа водач на фирмено рено настъпил газта по ул.“Петрохан“, закачил последователно 42-годишен пешеходец и паркиран автомобил „Сузуки“ и изчезнал. След преглед в болницата пешеходецът е пуснат да се възстановява вкъщи.
Финалът на поредицата от пътни инциденти сложил пиян 63-годишен мъж с колело, който решил, че пресушените чашки нямада му пречат да върти педалите, и подкарал велосипеда по ул.“Васил Левски“, но скоро паднал на асфалта и се озовал в Неврохирургия със счупени десни лицеви кости.