Два пъти осъждан за побой и хулиганство за втори път чу присъда, която му забранява да посещава заведенията „Баркод“ и „Олд скул“ за срок от 1 година. За същия период той ще трябва да се среща с пробационен служител и да се подписва два пъти седмично. 
Делото на втора инстанция срещу буйния мъж бе белязано със съмнения за предубеденост на съдебния състав на първа инстанция и затова започна отначало при друг съдия.
Така за втори път хулиганът бе наказан за купонджийските си изпълнения на 11 януари 2014 година. Тогава пред бар „Баркод“ блъснал в гърба непознат мъж. Човекът му направил забележка да бъде по-внимателен, тъй като преди месец бил наръган с нож в гърба и му е правена операция. Вместо това конфликтният мъж му пляснал шамар. Непознатият се ядосал и го заплашил, но това не трогнало бабаита и той му ударил още един шамар. Тогава човекът решил да се отдръпне, за да избегне конфликт, а биячът обещал повече да не го закача. Въпреки това отново последвал удар в лицето. И тъй като насилието се разраствало, битият сигнализирал на спешния телефон 112. В същото време хулиганът избягал. 
Оказало се, че по-рано същата вечер той се отличил с пиянски изпълнения и в „Олд скул“, но клиентите не пожелали да пускат официални жалби за насилие. 
При първоначалното гледане на делото на първа инстанция на хулигана бе забранено не само да посещава двете нощни заведения, но и да излиза от дома си между 22 и 6.30 часа. Повторната присъда обаче бе по-милостива към него и той не бе наказан с това ограничение. Присъдата може да се обжалва.