Баскетболистката Зорница Костова ще запише сезон номер 8 като състезателка на „Дунав 8806“. Новината бе потвърдена от капитанката на шампионките и от старши треньора на отбора Георги Божков. 
„Зори е с особен статут в нашия тим. Затова и по правило първите ни разговори бяха с нея. Разчитаме, че тя ще поведе отбора в българското първенство и в мачовете от европейските турнири, където се надяваме, колкото и да е трудно, да излезем от групата“, каза Божков. 
„Русе е като моят втори дом. Очаквам с вълнение мачовете ни в Европа още повече, че ще играем в „Булстрад Арена“. Когато дойдох в „Дунав 8806“ през 2008 година, тъкмо се размразяваше строителството на залата. Надявам се да играем пред многобройна публика“, заяви капитанката Костова.
Тя бе сред най-ентусиазираните участници в демонстративната програма в деня при откриване на залата. Тогава тя и Николай Николов показаха на децата на площада пред „Булстрад Арена“ някои от тънкостите на баскетбола. 
В кариерата си за „Дунав 8806“ Зорница спечели 4 златни, 2 сребърни и бронзова купа в първенството на Лигата, както и 4 златни трофея от турнира за купата на България.