Футболистите на Лудогорец се срамуват от срамното представяне в евротурнирите и не си говорят след отпадането от молдовския Милсами в Шампионската лига. Новото попълнение на разградчани Джоди Лукоки заяви, че обстановката в клуба е тягостна. 

"Никой не знае и не може да си обясни защо се стигна до този провал. Разочарованието е такова, все едно сме загубили финал на Шампионска лига. Никой не иска да говори с другите от срам", обясни Лукоки пред Soccernews.nl в родината си Холандия.

"С цялото ми уважение към съперника, но отпадането ни от тях е истински срам. Преди дори не бях чувал за Милсами. Този отбор дори няма стадион, играхме на някаква ливада, а те минаха два пъти центъра и ни вкараха два гола", коментира юношата на Аякс. 

Той разкри, че в момента има страх у него да не би да се стигне до масово напускане на звездите на Лудогорец. Сред желаещите да намерят ново предизвикателство бил Върджил Мисиджан - "Страхувам се от масово напускане на играчите. Да вземем например Върджил Мисиджан, който е страхотен играч, а има и много оферти към него. Той определено иска да заиграе на по-високо ниво, но не знам какво ще стане. Искрено се надявам да остане в Лудогорец."

"И все пак, въпреки отпадането, за мен трансферът в Лудогорец е крачка напред. Сега се концентрираме върху първенството и Купата на България и искаме да ги спечелим. След това ще се реваншираме отново в Шампионската лига", добави Лукоки.