Варненска съдийска бригада ще бди за правилата на утрешния мач от първенството на „Б“ група между „Дунав“ и „Лудогорец 2“ в Разград. Главен рефер ще е Драгомир Драганов, а негови асистенти ще са Красимир Атанасов и Светослав Стойчев. Четвърти арбитър ще е Димитър Желязков от Силистра, който вдигна кръвното през миналия сезон на русенските футболисти с някои странни отсъждания в мачове с тяхно участие. 
Драганов е поставен на 17-о място в най-новата ранглиста на БФС за съдиите, които имат право да ръководят мачове в „А“ и „Б“ група, показа направена от „Утро“ справка. Листата съдържа общо 24 имена.
Междувременно „Утро“ разбра, че мачът ще се играе по програма от 18. 30, защото разградчани са се отказали от идеята си да бъде преместен с час по-късно. 
Да припомним, че билетът за русенските фенове на „Лудогорец Арена“ ще е 3 лева. 
Програмата за 1-ия кръг в първенството на „Б“ група: утре - „Спартак“ /Плевен/-“Пирин“ /Разлог/, „Нефтохимик“-“Локомотив“ /Мездра/, „Ботев“ /Гълъбово/-“Локомотив“ /Горна Оряховица/, „Верея“ /Стара Загора/-“Септември“ /Симитли/, „Созопол“-“Банско“, „Поморие“-“Оборище“ /Панагюрище/, в неделя, 26 юли - „Литекс 2“-“Добруджа“.