36-годишен пиян шофьор зад волана на БМВ изкърти част от асфалта и паркира в бетонните ивици между пътните платна на бул.“Скобелев“, докато демонстрира дрифтърски умения пред сградата на областната полицейска дирекция. 
Около 15 часа полуголият К.П. идвал от Кръговото и се насочил към бул.“Скобелев“. Вероятно скоростта му не е била за подценяване, тъй като малко след завоя загубил управление над любимото за състезателите БМВ. Вследствие от това се качил на бордюра между двете пътни платна, а със задницата направил дупка в асфалта. Последвало салто, след което колата паркирала в разделителните бетонни ивици срещу „Булстрад Арена“ в обратна на първоначалната посока, в която се е движил.
„Чу се страшно свирене на гуми, след което последва удар. Секунда по-късно колата падна по таван, преобърна се и се завъртя“, разказаха очевидци. И подчертаха, че инцидентът далеч не е прецедент.
„Това е непрестанно. Всяка вечер е чудо. По цяла нощ подобни шофьори дрифтят под носа на полицията и няма кой да ги спре“, искрено негодуват живеещите в района. 
На място веднага пристигнаха полицаи и пожарникари, които блокираха движението по натоварения пътен участък. Пожарникарите заляха превантивно с пяна автомобила, тъй като от високите температури е имало опасност да се запали. Проверка показала, че 36-годишният мъж е правоспособен шофьор, но кара с 1.88 промила алкохол. След удара водачът излезе без никакви видими наранявания от колата. Той е бил единственият пътник в колата. Със сериозни щети е обаче БМВ-то - предното му стъкло е натрошено, омачкани са и ламарините по почти цялата кола. Освен асфалта пред полицията, са откъртени и разместени част от бетонните ивици между пътните платна. Цяло чудо е, че няма пострадала друга кола или пешеходец, тъй като мястото е оживено през целия ден.