Серийната версия на първата българска суперкола на компанията „Sin Cars“ на известния русенски бизнесмен и бивш автомобилен състезател Росен Даскалов блесна по русенските улици, а видеото от дебюта й набира мощна скорост в интернет. Клипът е заснет основно пред историческия музей, зад волана е самият Росен Даскалов, а представлението му, макар и кратко, е много впечатляващо. В това може да се увери всеки:

Вече са известни и техническите подробности на амбициозния и престижен проект. Серийна версия R1, която вече бе показана на Френската Ривиера, а през септември ще дебютира на едно от най-авторитетните изложения в света - автосалона във Франкфурт, ще се задвижва от LS3 6,2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор на „Шевролет“ с мощност от 450 к.с. и максимален въртящ момент 430 Nм. Скоростната кутия е шестстепенна, ускорението от 0 до 100 км/ч става за 3,5 секунди, а от 0 до 200 км/ч за - 9,7 секунди. Максималната скорост е над 300 км/ч.
Срещу доплащане компанията ще предлага и 7-литров LS7 двигател с 530 коня или компресорния V8 с обем 6,2 литра LS9 с мощност 650 к.с.
Серийната версия на колата включва огромен набор екстри за комфорт и сигурност и ще се сглобява в Англия, като амбициите на Даскалов са много части и детайли да се правят в Русе. Цената ще започва от 60 000 британски лири, твърди сайтът autoclub.bg.