Преди пет години жена ми спечели от първата игра на „Утро“ и „Албена“ уикенд в хотел „Калиакра“. Моят шеф Теодор пък спечели почивка на гръцкия остров Лефкада, а сега и аз. Някой ако следи, ще си помисли, че има нещо нагласено. Това сподели в редакцията на „Утро“ късметлията Камен Кънчев, след като разбра, че заедно със семейството си ще пътуват към перлата на българското Черноморие „Албена“. Той спечели ол инклузив уикенд, след като вчера управителят на офиса на „Албена Тур“ в Русе Милена Гогева изтегли името на Камен сред многобройните талони на участниците в Голямата лятна фиеста на най-добрия русенски вестник и туроператора.
Късметлията работи в бензиностанция в Сливо поле и всеки ден си купува вестника, за да се информира за случващото се в Русе и региона. Планира да използва ваучера в средата на август заедно със съпругата си Петя, която е счетоводител в училището в Сливо поле и с 4-годишния им син Калоян. Тримата пътуват често и не пропускат лято без да посетят морето, а малкият вече е нетърпелив да види вълните. 
Много ни харесва „Албена“, защото е бял курорт, няма пияни туристи, спокойно е и плажът е чист, споделя Камен. В късметлийското талонче, което вчера бе изтеглено, той е написал, че „Албена“ е най-вълшебното кътче по родното Черноморие, където можеш да докоснеш пясъка и морето и всяка твоя мечта да се превърне в реалност. А шестте хотела, които участваха в играта, са разнообразни, с модерен стил и уютна обстановка, където човек постига пълна релаксация на ума, тялото и духа. 
Всъщност за последно Камен е бил в „Албена“ преди пет години, когато Петя спечели уикенд в най-стилния курорт на българското Черноморие. Тогава за първи път играхме, но аз й казах да не се занимава, защото всичко е нагласено. След като я изтеглиха, дори не можех да повярвам, мислех си, че се шегува, спомня си Камен, който сега връща жеста с уикенда. 
През свободното си време освен да пътува със семейството си, Камен ходи за риба с палатки на Дунава и се грижи за малкия Калоян.