Ден на отворените врати в русенския си офис обяви водещата българска софтуерна компания „Мусала Софт“. На 16 юли всеки желащ ще може да посети регионалния център на фирмата на ул. „Александровска“ 1 и да се запознае на място с условията за работа.
„Както и досега, продължаваме да търсим и да подкрепяме таланта и ентусиазма на хората, които искат да се развиват в софтуерната индустрия. За нас е удоволствие да поканим всички заинтересовани да посетят нашия офис в Русе“, казаха от компанията.
Софтуерният гигант стъпи в града ни през февруари, но още не е попълнил екипа си от програмисти и разработчици - кадри, за които в последните години има невероятно търсене. Българската компания е специализирана в изграждане на цялостни софтуерни решения и ИТ консултиране, отличавана многократно на престижни конкурси. Екипът й включва 300 висококвалифицирани служители, които работят по над петдесет проекта за елитни клиенти от страната и чужбина като „Дойче телеком“, „Хюлет Пакард“, „Ай Би Ем“, „Филип Морис“, „САП“, „ОМВ“, Банка ДСК, „Мобилтел“, „Виваком“, „Едуардо Миролио“ и други.