Многократно осъждан младеж, който системно нарушавал правилата по пътищата и последно опита да избяга от полицейска проверка, влиза в затвора след поредното си хващане да кара без изобщо да има книжка.
Четирите месеца затвор, с които Районният съд наказа редовният нарушител, бяха потвърдени и от втората инстанция окончателно. 
Опасният любител на скоростта последно бил засечен да кара из улиците на Ветово през февруари 2014 година. Въпреки че през юли 2013 година получил административно наказание за същото нарушение - че е шофирал без да е правоспособен водач в Попово. Самоукият мъж зад волана на „Опел Корса“ бил забелязан от ветовски полицейски екип, който опитал да го спре за проверка. Опасният нарушител обаче не се съобразил с вдигнатата палка и си продължил по пътя. След него тръгнала и полицейската кола с включени сирени и светлини, но шофьорът спрял едва когато стигнал пред дома си. Там не се разминал от проверка и веднага се сдобил с акт.
Самият нарушител призна пред съда за престъпното си поведение, но въпреки това не успя да се добере до условна присъда. Магистратите отчетоха, че е с висока обществена опасност, а прекрачването на закона е негово дежурно поведение. Заради направените самопризнания обаче няма да търпи половина година зад решетките, а само 4 месеца затвор. Присъдата е окончателна.