"Имах разговор с Иво Тонев. Той има ангажимент към Левски, свързан със стадиона. Работи със сърце и душа. Не му приемам оставката", обяви собственикът на Левски Тодор Батков преди днешната тренировка на тима.

Тодор Батков посети отбора преди заниманието, след което говори пред представители на медиите. "Спираме всякакви разговори за трансфер на Гаджев, той остава. Основен футболист е, предложих му нов договор. Вече мисли по въпроса", разкри босът на "сините".

Той съобщи, че в отбора ще бъдат привлечени още нови футболисти. "Поне двама от новите ще бъдат българи. Ще вземем трима, а при определени условия може и да са четирима. Казах ви, че Гаджев остава, но може да продадем един футболист. Не мога да кажа кой, ще разберете. Ако се съди по сайтовете, продаваме Старокин, но всъщност такава оферта няма. Искам да попитам кой друг отбор продаде в Примера дивисион и Серия А? Гари Родригес е продаден, а не е даден под наем", уточни Батков.

"Имах разговор с Иво Тонев. Той има ангажимент към Левски, свързан със стадиона. Работи със сърце и душа. Не му приемам оставката, той ще продължи да помага. Разплащаме се със Славиша Йоканович и бивши наши футболисти, така че няма да имаме проблеми с лиценза. В момента работим по абонатната станция на стадиона, надявам се, че трибуната ще бъде готова за експлоатация за началото на следващия шампионат. На предстоящия конгрес на БФС ще подкрепим Борислав Михайлов", завърши адвокатът.