10-годишната чаровница Ралица Ангелова от Русе се завърна отново с първа награда от Международния детски конкурс за красота и таланти Little Miss World 2015, който се проведе в Бургас от 30 юни до 05 юли. Малката русенка, която ще бъде пети клас в СОУ „Възраждане“, грабна и приза за най-красив вечерен тоалет. Само преди месец Ралица спечели Гран при на конкурса World Little Supermodels 2015, който се проведе в Гърция, като тогава отново впечатли журито с тоалета си. 
Красавицата е очаровала международното жури, като се пременила в народна носия и играла ръченица. Тя е получила четири покани за участие в други международни конкурси за детска красота, единият от които ще се проведе в Южна Африка, а два - в Гърция.
Веднага след като е била удостоена с короната, Ралица е развяла знамето на България и знамето с герба на община Русе, което получи от кмета Пламен Стоилов.
В престижното състезание на тема „СТОП над насилието над животни“ са участвали деца от осем държави - Турция, Русия, Украйна, Косово, Албания, България, Индия и Южна Африка. В продължение на пет дни те заедно със своите родители са посетили местен приют за безстопанствени животни, на които са занесли храна. Освен това са събрали пари, с които ще бъде подпомогнат приют за животни инвалиди и любимци, тормозени от собствениците им.
 10-годишната Ралица Ангелова е носител на титлите „Малка Мис Русе 2013“ и „Малка Мис България 2013“, а миналата година грабна и първа награда от Международния конкурс Little Miss and Mister Galaxy. Освен това стана и „Първа принцеса на планетата“ в Международния конкурс Little Miss and Mister Planet. Момиченцето е възпитаник на агенцията за модели „Елит Д“.