С.М. е поредната проститутка, която бе осъдена от Районния съд и отнесе глоба от 1000 лева. Това, което я различава от нейните колежки на бул.“България“, е факта, че всъщност е мъж. Но наред с останалите жрици се бори за задоволяване на мъжките страсти. Тарифата му била въпрос на договорка, като мъжката проститутка се съобразявала с финансовите възможности на клиентите си.
С.М. е залавян многократно да ръкомаха предизвикателно и да съблазнява шофьорите на международното през периода октомври 2012 - юни 2013 година. Съставените полицейски актове и предупрежденията на униформените да спре със секса за пари с мъже и да се захване с почтена работа обаче не го стреснали. Благодарение на плътските услуги, мъжът припечелвал добре и живеел без притеснения. Справка показва, че С.М. няколко пъти е имал регистрация в Бюрото по труда като безработен, но не се явявал да се разписва по график и тя била прекратена през 2010 година.
Тъй като досега не е попадал под ударите на закона, той бе освободен от наказателна отговорност и глобен с минималната санкция от 1000 лева. Решението може да се обжалва.