Забравете всички филми на ужасите, които сте гледали, защото това, което ще научите сега, ще ви убеди в едно - реалността е най-големият производител на страховити истории. 

Полицията в САЩ се е сблъсквала с какви ли не случаи. Служителите на реда всекидневно се изправят пред нелицеприятни гледки и огромни човешки трагедии. Често им се случва и това да намират трупове на най-необичайни места. Ето и списък с най-абсурдните случаи:

1. Момче, завито във фитнес пътека

Момче, завито във фитнес пътека

17-годишният Кендрик Джонсън е открит в училищния фитнес салон, увит в пътека. Версията на разследващите е, че момчето се задушило, докато си събувало маратонката. Това заключение още повече разстройва родителите на починалото момче, които и до ден-днешен водят битка да разберат истинската причина за смъртта му и как така се е озовал увит в пътеката. 

2. Труп в цистерна с вода

цистерна с вода
 

Последните мигове на канадката Елиса Лам са били на покрив на хотел в Лос Анджелис. Това, което поразило полицаите е, че тялото й било изхвърлено в цистерна с вода. Те стигнали до ужасяващото разкритие, след като гости на хотела се оплакали, че налягането на водата в стаите им е много ниско. Според разследването момичето страдало от биполярно разстройство и само се хвърлило в цистерната.

3. Улична шахта:

Улична шахта

В две различни улични шахти на километри разстояние една от друга били намерени части от тялото  на жена. Случката отново е от полицейските архиви на Лос Анджелис. Работници, които проверявали състоянието на канализацията били шокирани да видят глава и част от тяло, захвърлени в дълбоката шахта. Два дни по-късно крака и долната част на тялото били открити. 

4. Асансьорна шахта в Детройт:

Асансьорна шахта в Детройт

През 2009 г. журналист от Detroit News правил репортаж в изоставено училище, когато се натъкнал на ужасна находка - труп, който бил захвърлен там от поне няколко месеца. 

5. Труп на жена бил открит в болница в Сан Франциско, но не в болничното легло, а на заключения четвърти етаж от болницата.
 



Тялото на жената било положено на перилата на стълбището. Тя била пациент в болницата, където отишла с инфекция. Два дни по-късно изчезнала от леглото си. Открита била цели 17 дни след изчезването си в изоставения коридор на болничното заведение. Причината за смъртта й остава неизвестна.

6. Труп лежал на диван цели 10 г.:

диван

Мъж от Бристол си поканил компания за пиене. Проблемът бил, че приятелят му се напил до смърт и се споминал на дивана. Домакинът Дерек толкова се уплашил и паникьосал, че оставил трупа да се разложи. Той просто обърнал наобратно възглавниците на дивана. Скелетът на мъжа бил открит 10 г. по-късно от следващите наематели.

7. Труп в спортен сак:

спортен сак

Никой и до днес не знае как точно е умрял Гарет Улиямс. Той бил британски шпионин, чието тяло е намерено в сак през 2010 г. Странното е, че по тялото нямало следи от насилие, нито имало признаци той да се е забавлявал с дама с по-нестандартни сексуални желания. 

8. Мъртвец в климатична инсталация:

климатична инсталация

Части на мъж са открити в климатичната система на магазин през 2013 г. Полицаите смятат, че трупът на 48-годишният Кенет Ейвъри Смит е попаднал там, докато мъжът се опитвал да проникне в магазина, за да го обере. Единственото, което не е разбрал е, че той бил затворен от месеци. 

9. Под настилката на апартамент за продан:



Тяло на 65-годишен мъж открили полицаите в Ню Джърси - то било циментирано в пода на апартамент. 

10. Труп, открит през...Google maps:
 



Интернет потребители от цял свят са имали възможност да видят сцена от местопрестъплението в Ричмънд, Калифорния. Тяло, което лежи до релсите на влака, обградено с полицаи - тази сателитна снимка беше архивирана от Google Images и достъпна за всички в мрежата.