Втора детска книжка публикува в САЩ българката Виктория Христова Уилсън, която е родена в Русе. „Пътешествие до страната на копчетата“ е екокнижка - освен на омайващи и поучителни истории малките читатели се радват на илюстрации, създадени изцяло от рециклирани материали. Авторката на текста сама създава и картините в книгите си. Книжката разказва за приключенията на пътешестващото таралежче Поки в чудната страна на копчетата, където научава що е то  „рециклиране“ и какво значи да бъдеш креативен.
Книгата е издадена на английски език, като се разпространява в САЩ и в Европа чрез Barnes&Noble, Amazon, www.artfullyviktoriya.com. Авторката възнамерява скоро да издаде двете си книги и на български и испански. 
Работата по книгата е приключение, забавно пътуване, по време на което създавам един уникален свят на любопитство, вълнение, приятелство и въображение, казва Виктория, която от 12 години живее в Лос Анжелис. Чрез най-новия си проект - ателието ArtfullyViktoriyaТs Workshops, българката учи деца на възраст от 2 до 12 години как креативно да творят с рециклирани материали. Виктория Христова Уилсън планира да създаде такова екоартстудио и у нас, където тя се връща всяка година за ваканциите.