32-годишен управител на паркинг стигна до съд, след като спретнал катастрофа с не едно и две нарушения на пътищата.
Макар че нямал шофьорска книжка и официално не се е учил на правилата за движение, мъжът подкарал „Фолксваген Поло“. В колата се возел и негов приятел, въпреки че знаел, че човекът е неправоспособен, а на всичкото отгоре е и пиян. Към 1 часа след полунощ, докато карал по бул.“Цар Фердинанд“ по посока Халите шофьорът без документи се отклонил от пътя, блъснал се в паркирана кола, а накрая финиширал в дърво в градинката.
Впоследствие се оказало, че мъжът е карал с 1.59 промила алкохол и с превишена скорост - 65.2 км/ч. От удара 32-годишният водач получил контузия на гърдите, а спътникът му се оказал със средна телесна повреда. Той бил настанен в отделението по ортопедия със счупено ходило и контузия на главата. 
За всички тези погазвания на закона мъжът направи пълни самопризнания и предпочете да не чака стандартен съдебен процес, а да се договори с прокуратурата какво наказание да изтърпи. Така 32-годишният любител на скоростите получи 1 година условно с 3 години изпитателен срок. Наказанието е окончателно.