Току-що осъдено за дребно хулиганство 22-годишно момиче нападна търговците в два магазина с кучето си.
Екшънът се разигра вчера малко след 12 часа на ул.“Александровска“ 110. Прясно глобената с 200 лева млада жена влиза с кучето си порода боксер първо в магазин и иска от търговеца кутия „Давидов лайт“ без пари. Продавачът отказва, след което момичето освобождава кучето от каишката, пуска го да се разхожда на свобода в магазина и отново иска цигари. Продавачът не само не се уплашва, ами изгонва нахалницата и тя подвива опашка заедно със страховито изглеждащия си четириног приятел.              
Още с излизането си на улицата хлътва в съседния магазин и пак иска безплатни цигари. След новия отказ момичето насъсква кучето срещу жената зад щанда с командата „Дръж!“, но преди боксерът да  стигне до посочената мишена, продавачката натиска паник бутона.
На място веднага пристигат служители на охраняващата магазина фирма, задържат момичето и връзват кучето за близкия стълб. Повиканите полицаи  снеха данните за самоличност на нападателката и тогава се разбира, че преди 20 минути тя е излязла от Съдебната палата с първата в кариерата си присъда. 
В сряда около 22.30 часа безработното момиче с основно образование се разхождало по ул.“Александровска“ с няколко познати. Там с китарата си бил седнал един от обичайните улични музиканти. Явно изпълненията не се харесали на огнената мадама, която внезапно отишла до китариста, нарекла го „мангал“, „мръсен циганин“ и „клошар“ и ритнала китарата, а за финал теглила и един шут в слабините на китариста.
За дребното хулиганство младата жена получава 200 лева глоба.