19 участници от 4 до 18 години участваха в 11-тия конкурс „Малка мис, Малък мистър, Мис тийн Русе 2015“, който се проведе под егидата на кмета Пламен Стоилов. Малките госпожици и господа се представиха в три тура - общ, за таланти и с официални дрехи, а специално детско жури, в което участваха победителите от миналогодишната надпревара, оценява участниците, разказа шефката на агенция „Елит Д моделс“ Диана Поптонева, организатор на събитието. 
В тазгодишното издание на конкурса се проведе и специално интернет и Фейсбук гласуване, като победителки в него бяха Даная Андреева, Радост Неделчева и Дария Илиева. При най-малките победители са 4-годишната Емануела Братоева и 6-годишната Белослава Николова. Призовите места при 7-8 и 9-10-годишните грабнаха Преслава Михайлова и Маргарита-Виктория Петрова. „Малък мистър“ стана 4-годишният Ростислав Кабранджиев, а титлата „Мис тийн“ отиде при Ивалина Чолакова. 
Победителите ще участват на националния конкурс, който ще се проведе в Созопол от 6 до 10 септември. Освен тях право на участие получиха и лицата на „Елит Д моделс“ 6-годишната Джесика Димитрова и 5-годишната Габриела Спасова. 
Поптонева посочи, че този конкурс е тръмплин за международните конкурси „Little Miss and Mister Galaxy“ и „Little Miss and Mister Planet“, както и за участие в международни конкурси в Бразилия, Доминикана и Анталия.