Бившият вратар на „Локомотив“ /Русе/ и „Левски“ /Сф/ Вихрен Узунов ще работи с вратарите във всички възрастови групи на „Дунав“. По-интересното е, че Узунов и колегата му Мартин Друмев ще организират на 24 юни /сряда/ Ден на отворените врати. Тогава те ще посрещнат на терена с изкуствено покритие до залата в „Здравец“ деца, които искат да тренират в подготвителните групи на русенския клуб. Малчуганите трябва да са родени през 2009-2010 година. 
В кастинга могат да вземат участие и момиченца.  
За последно 31-годишният Узунов игра за първодивизионния „Драва“ /Птуй/, който се класира пети в шампионата на Хърватия. 
71-годишният бивш футболист и капитан на „Дунав“ през 70-те години Тодор Тодоров започна работа в школата на „синия“ клуб, съобщиха от щаба на дунавци. Наставникът, водил в недалечното минало тимовете на „Локомотив“ /Русе/, „Раковски“, „Дунав“, „Янтра“ /Габрово/ и други отбори, ще тренира момчетата, родени през 2004 година. Неговият син Мариян ще се грижи за обучението на футболистите, набор 2007. 
Доскоро баща и син Тодорови работеха в школата на „Аристон“.
Междувременно организаторите на международния турнир в курортния комплекс „Албена“ изпратиха покана до „Дунав“ да участва с футболисти, родени през 2002 година. Проблемът е, че времето за реакция е много кратко, тъй като турнирът ще започне днес. 
„Ще обсъдим въпроса на спешна среща с родители. Ако те се съгласни, ще участваме“, заяви пред „Утро“ шефът на школата Драгомир Григоров.