Обиколка с трабант в централната част на Русе беше най-нестандартният подарък, с който част от екипа на областната администрация зарадва зам. областния управител Станимир Станчев. В събота той навърши 39, но почерпи в службата вчера.
Веднъж под формата на шега ни каза, че иска да има трабант, и решихме вместо да му го купуваме, да го разходим с такъв из центъра, разказаха колегите на Станчев, подготвили старателно изненадата.
Останалата част от екипа на администрацията пък подари на рожденика картина на стария център на Русе и статуетка на лъв, който е символ на власт, сила, мъжество, храброст и великодушие. Още от рано сутринта той беше приятно изненадан от областния управител Стефко Бурджиев и екипа му, които пожелаха на зам. областния управител здраве, щастие и успехи във всички начинания в личен и обществен аспект. Вино, икона на Света Богородица и на Св. Мина, много цветя и поздравителни адреси бяха част от останалите подаръци, с които кметът Пламен Стоилов, председателят на общинския съвет Васил Пенчев, кметицата на Тетово и други засвидетелстваха уважението си към Станчев.