Григор Димитров реши да се раздели с личния си автомобил.

Българската звезда в тениса притежаваше Mercedes, на който търсеше нов собственик в най-големия сайт за продажба на автомобили.

Моделът на таланта от Хасково е C 350 Avangard с цена 84 900 лв. Датата на производство е май 2013 г. Черният автомобил е с бензинов двигател, 306 конски сили, автоматик и с пробег 13 000 км. Без забележки и с платени каско и данъци. Има чисто нови зимни и летни гуми (неползвани зимни). Колата вече е продадена.

Като доказателство към обявата имаше снимка на Григор с негов приятел, както и на талона, от който се разбира, че първата ни ракета наистина е собственик на колата.

Решението да продаде своя Mercedes вероятно е предизвикано от промяната при Григор, който избра за своя база Лос Анджелис. Обявата предизвика и коментари, че на тенисиста не му трябва този автомобил, защото има подарен Porsche от своята приятелка Мария Шарапова, която го получи като награда за титлата от турнира в Щутгарт.

Рускинята е посланик на тази марка и сама обяви, че е направила подарък на един от най-близките си хора, без да уточнява кой е новият собственик.