Звезден театрален десант се очаква в средата на февруари, когато по покана на Военния клуб в Русе ще гостува спектакълът „Досадникът“ на режисьора Богдан Петканин. В комедията на Франсис Вебер ролите се изпълняват от нашумелите покрай телевизията великолепни актьори Мариан Бачев, Александър Кадиев, родения в Русе Александър Сано, Александър Дойнов, Петьо Петков-Шайбата и Михаил Петров. Те ще се превъплътят в ролите на своите забавни и смешни герои на 21 февруари от 19 ч на сцената на новата зала в Канев център в университета.
„Досадникът“ пристига в Русе след друга бляскава комедия, също гастролираща по инициатива на Военния клуб. Както „Утро“ писа, на 10 февруари градът ще бъде първата извънстолична сцена, на която Герасим Георгиев-Геро ще заведе своя герой - безсмъртния Швейк, и своя колега Валентин Танев във всички останали роли. Официалната премиера на „Швейк“ в режисьорската версия на Бина Харалампиева в Театъра на армията в София беше на 21 януари.
За началото на март Военният клуб е подготвил друга приятна изненада. На 5 март от 19 ч също в Канев център Камен Донев ще покаже своя концерт, наречен „Оркестърчи“.
Билети и за трите спектакъла се продават на касата на Военния клуб от 14 до 18 ч всеки ден от понеделник до петък.