„Булмаркет 1“ победи „Холеман 1“ с 1:0 във финала на регионалния аматьорски турнир „Каменица фен къп“ и се класира за националното състезание. Трети останаха футболистите на „Парк Дизайн“, победили с дузпи в малкия финал отбора на „Евростарс“. 
Момчетата на „Булмаркет 1“ получиха купата от бившия национал Трифон Иванов. Той им пожела успешно участие на заключителното национално състезание във Велико Търново. Голямата награда за държавния първенец ще е пътуване до Барселона. 
Милко Стоянов от „Холеман 1“ бе определен за най-добър вратар. Отличието за най-атрактивен състезател бе връчено на съотборника му Мартин Минчев, а призът „Феърплей“ бе заслужен от футболистите на „Бъзън“.
Бяха раздадени и много награди. Русенецът Атанас Атанасов спечели в томбола смартфон „Теленор смарт плюс“. Велимир Великов от „Евростарс“ ще тръгне на романтичен спа уикенд за двама в Банско. Велимир блесна с виртуозно жонглиране. Еркан Мюзекиев от „Бъзън“ ще се радва на смартфон от „Самсунг“, тъй като бе най-добър в играта „Силен шут“. Еркан изстреля топката със 119 км/ч.
Шефът на русенския фенклуб на „Астон Вила“ Димитър Бонев бе упълномощен да зарадва най-сърцатия играч със снимка с автограф на Стилиян Петров. Тази чест се падна на Анатоли Яковенко, футболист на „Евростарс“. 
Турнирът в събота бе открит от кмета Пламен Стоилов. На откриването присъстваха народният представител Свилен Иванов, зам.-кметът Иван Григоров, бившият футболист на „Дунав“ Русе Борислав Богомилов и др.   
По-късно се проведе демонстративен мач между организаторите на състезанието и отбор, съставен от общински служители. Редовното време завърши при 0:0, а общината загуби двубоя с 4:5 след изпълнение на дузпи.