Отборът на „Дунав“ се събра вчера за възстановителна тренировка. След нейния край „Утро“ разговаря със старши треньора Веселин Великов. 
- Веско, как мина мачът в Суворово?
- Нормално. Като лидери държахме да завършим първенството с победа. По-голямата ми грижа бе основните ни хора с натрупани картони да излязат чисти от мача предвид двубоя за купата срещу „Сливнишки герой“. Затова пуснах Раденцов и Чакъров едва към края на срещата.
- Какво мислиш за „Сливнишки герой“?
- Щом са победили с 5:0, значи не са случаен отбор и заслужено ще играят на финал. Да не забравяме, че отборът на „Бдин“ е изпуснал две дузпи. При 2:1 за Видин мачът е можел да тръгне и в друга посока. Ще знам повече за „Сливнишки герой“, когато изгледам видео от срещата с „Бдин“. Пратихме човек в Монтана, който засне този двубой. По-рано гледах видео от мачовете с „Миньор“ /Перник/ и „Оборище“ /Панагюрище/, така че имам известна представа от съперника ни на 3 юни. Няма какво да се притесняваме и да се плашим, а и го казах скоро - „Дунав“ винаги играе и ще играе за победа. 
- Каква е програмата до мача със „Сливнишки герой“ във Велико Търново?
- Ще продължим да работим без никакво отпускане. Момчетата ще почиват само в неделя, а от понеделник отново ще се съберат за подготовка.
- Какво е състоянието на Михаил Милчев?
- Засега тренира отделно от групата. Не съм голям оптимист, че ще се възстанови напълно до мача във Велико Търново.