„Дунав“ победи с 2:1 домакините си от „Суворово“ в последния кръг от първенството в Североизточната „В“ група. Русенските футболисти събраха 85 точки при зашеметяваща голова разлика 118:11. Те допуснаха за цял сезон само една загуба и едно реми. 
Дунавци поведоха в 27-а минута с гол на Йордан Димитров. Миг по-късно обаче небето почерня и над Суворово се изля страхотен дъжд. Главният съдия от Варна Красен Георгиев спря мача за повече от 20 минути.
Суворовци изравниха по средата на второто полувреме с попадение на Даниел Венков. Бившият играч на „Дунав“ игра с голямо желание, но не показа, че е пораснал като класа след тръгването си от Русе.  
Дунавци стигнаха до победата с нов гол на Йордан Димитров, който се разписа 16-и път в мач от шампионата. Така той се изравни в листата със съотборника си Георги Чакъров. Трябва да се отбележи, че дунавци изпуснаха по навик още няколко положения.    
Пред „Дунав“ остава само един мач и това е финалът  за купата на Аматьорската лига във Велико Търново. На 3 юни от 18 часа русенският отбор ще играе на стадион „Ивайло“ срещу тима на „Сливнишки герой“ /Сливница/. 
„Дунав“: Цанков, Парнаров, М. Димов, Атанасов, Д. Димов, Мартин Иванов /Раденцов/, Васев, Читаков, Будинов, Колев, Димитров /Чакъров/.