Mного музика, подаръци, лакомства и весело настроение очакват русенци на 22 май от 9 часа, когато ще бъде дългоочакваното откриване на магазин ЦБА в Халите. Двама късметлии ще си тръгнат с таблети, а един ще се радва на нов плейстейшън. Освен това всички клиенти ще могат да участват в играта за чисто нов скутер „Пежо“.
Магазинът затвори за ремонт през септември миналата година, а дружеството, което спечели търга - ЦБА АД Варна, беше задължено да въведе обекта в експлоатация до 30 юни.    
Сега той е с нов, модерен облик, предразполагащ удобно и приятно пазаруване, а в ремонта са инвестирани около 850 хил. лева, казват от дружеството. Преди официалното откриване специална комисия ще провери на място ремонтирания обект и ще изготви констативни протоколи, обясни шефката на общинската дирекция „Икономика и управление на собствеността“ Нели Миткова. Тя посочи, че ЦБА са готови доста по-рано от предвидения срок и припомни, че от 25 март търговското дружество заплаща и наем. 
Магазинът ще предлага освен предпочитани марки от доказани доставчици и производители, и повече от 700 продукта със собствена марка - съчетание между отлични качество и цена. За удобство на клиентите ще има осем каси, кулинарен щанд за прясно приготвена храна, суши щанд, специализирани сектори за плодове и зеленчуци, прясно месо и деликатеси, кът за вино и алкохолни напитки, рибен щанд, сектор за козметика. 
Лентата на дългоочаквания обновен супермаркет ще пререже кметът Пламен Стоилов.