Пенсионерът Г.В. и колегата му продавач на газстанцията в Бабово В.С. получиха по една година условно наказание за това, че за няколко месеца са успели да щипнат от касата на работното си място 5310 лева. Освен това двамата колеги получиха забрана от Районния съд през следващите 12 месеца да работят на места, където да боравят и отчитат чужди средства. Решението може да се обжалва пред окръжните магистрати.
Двамата продавачи периодично „подръпвали“ от оборота на газстанцията. В продължение на близо година - от октомври 2005 до август 2006 година, пенсионерът на 40 пъти успял да прибере 2480.89 лева, с които допълвал семейния бюджет.
Другият продавач В.С. пък вместо да опази поверените му пари, присвоявал в периода април-август 2006 година. На 27 пъти той успял да понапълни джоба си с общо 2830 лева над заплатата си.
Собственикът на газстанцията обаче ще трябва да се задоволи единствено с осъждането на крадливите си служители, тъй като заради изтекла давност няма как те да бъдат наказани да му бъдат върнати прибраните пари.