Още 113 000 лева са необходими за довършването на подземния паркинг в Доходното здание. Това става ясно след направената експертна оценка на първоначалната количествено-стойностна сметка, изготвена от проектантите при подготовката за повторното обявяване на обществената поръчка за избор на изпълнител. 
Предстои предложението на кмета Пламен Стоилов за осигуряването на допълнителните средства да бъде гласувано на идната сесия и така сумата за целта от 522 000 лева, която беше обявена първоначално, да стане 635 000 лева. 
Зам.-кметът Иван Григоров уточни, че увеличението се дължи на проблеми в ел. захранването, което не е добре стиковано. 
Поръчката за избор на изпълнител беше отменена, тъй като единственият кандидат дружество „Русчук 13“ не представи всички необходими документи. 
Освен това се предлага и още една промяна в бюджета, която предвижда осигуряването на 90 000 лева за изграждането на открит обществен паркинг на мястото на бившата казарма на улица „Майор Атанас Узунов“. 
Толкова ли е необходимо точно там да има паркинг при положение, че в близост има няколко. Няма ли да се унищожи централен терен, който е с по-голям потенциал от паркинг и за който може да се появи сериозен инвеститор, попита червеният общински съветник Александър Неделчев на вчерашното заседание на комисията по здравеопазване. 
Ако се появи сериозен инвеститор, паркингът няма да попречи и допълни, че с изграждането му целият ансамбъл в района ще се свърже, отвърна Иван Григоров.