Запаленият почитател и тънък познавач на баварските автомобили Александър Симеонов от Две могили спечели безапелационно първото място в клас М1 /до 2000 куб.см/ в първия шампионат БМВ къп на известната писта „Дракон“ край пловдивското село Калояново. Сашо се състезава с подготвено лично от него БМВ E36 - 315 компакт 1,9i. Как се е справил личи от таблицата за крайното класиране. Освен първенството в М1 пилотът от Две могили записа трето време сред състезателите в трите състезателни класа, а това означава, че е оставил зад гърба си доста по-мощни машини.
С шампионска титла се прибра у дома и Цанислав Симеонов, брат на Александър, който надбяга всички в клас S1 с BMW E36 - 316 компакт 1.6i.
Александър Симеонов е добре познат сред феновете на БМВ. На състезание на баварски автомобили на същата писта миналата година той зае второ място и спечели уважението на публиката и съперниците си.
Сашо е механик, с марката БМВ го свързва дългогодишна любов, която е предал и на семейството си и за близките му автомобилният свят се дели на БМВ и всички останали.