Русе ще бъде домакин на втория кръг от тенис турнира Опел къп 2015, в който едноименната компания осигурява съблазнителни награди за състезателите и тестове на най-нашумелите си модели. Домакини на състезанието на 9 и 10 май ще бъдат тенис клуб „Приста“ и представителят на „Опел“ за Русе и региона „Автосвят“.
По време на мачовете, които ще се играят на кортовете в Парка на младежта, ще бъдат извадени за тестово шофиране много успешният компактен SUV „Мока“, „Астра“ са нашумелия „шептящ“ дизел, лайф стайл звездата „Адам Рокс“ и изпитаният помощник на малкия бизнес „Комбо“. Очаква се място в тази компания да заеме и кралският модел в гамата на „Опел“ - „Инсигния“.
Турнирът е в седем кръга и ще продължи до 20 септември, когато в Пловдив ще се изиграе последният мач. Регистрацията става на www.ntl.bg, а клиентите и партньорите на „Опел“ могат да участват без регистрационна такса с предварителна заявка при техния дилър или в представителството на марката.
Двете двойки мъже, които съберат най-много точки от участията си в състезанията, ще заминат с автомобил „Опел“ за Виена, където ще наблюдават на живо тенис турнира ERSTE BANK OPEN на 22 и 23 октомври. ERSTE BANK OPEN е от календара на АТР и в него всяка година участват професионални тенисисти от първата десетка на световната ранглиста. Миналата година турнирът бе спечелен от Анди Мъри, който в момента е на четвърто място в света.