Фен фракцията на ЦСКА - Офанзива организира турнир по волейбол, приходите от който ще отидат в полза на волейболния клуб.

Събитието ще се състои на 01.02 в зала "Васил Симов", а участие могат да вземат всички, които се чувстват съпричастни към каузата.

Ето какво се пише в съобщението на феновете:

"Хората от ВК ЦСКА са доказвали многократно, че имат истински Армейски сърца и несъмнено заслужават подкрепа от всички "червени" привърженици. Също така турнирът ще ни даде възможност да прекараме един приятен ден в компанията на приятели и съмишленици, а разбира се, и да играем волейбол. Освен чрез таксата за участие, можете да помогнете на волейболния клуб и като дарите пари в нашите урни, както и закупувайки от календарите на Офанзива.

Таксата за участие е 30лв. на отбор, като няма ограничение на броя състезатели в даден тим. Записването на отбор става с лично съобщение на нашата фейсбук страница или на e-mail [email protected]. Необходимо е да оставите имената на капитана на отбора заедно с телефон за връзка. Крайният срок за записване е 29.01. Допълнителни подробности, относно регламента на турнира и провеждането на срещите, ще бъдат съобщени след изтичане на срока за записване".