Участъкът от пътя, който свързва бул. „Трети март“ с улица „Адмирал Рождественски“, продължава да се руши, а вчера живеещите в района получиха и поредната си неприятна изненада - водопад от вряла вода от млекозавода. Според тях именно постоянното изливане на води от фирмата е причината за разрухата на пътя. 
Още през декември бордюрът и голяма част от пътната настилка се откъснаха, но ремонт все още няма, а на живеещите в района се налага да заобикалят по обходен маршрут, за да стигнат до домовете си. Гражданите негодуват, тъй като пътят е в окаяно състояние и неведнъж са подавали сигнали, тъй като се опасяват за къщите си, но не се вземат никакви мерки. 
Въпреки че пътят е затворен и обезопасен със заграждения, жителите в района споделят, че по затворената улица на свой риск продължават да преминават автомобили.
Възложено е и тече процес по проектиране, тъй като е много сложна конфигурацията предвид разрушената пътна настилка, коментира за „Утро“ шефът на общинската дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров, но увери, че пътят ще бъде възстановен.